Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 5 d.

Penktadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Palanku tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą.

Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes, ir pan.).

Gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu, siekiantiems pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėjus laukan, mesdavo burtą (monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Tinkamas laikas imtis atsakingų, sudėtingų užduočių. Būsite darbingi, daug spėsite nuveikti. Galima su vadovybe aptarinėti jums svarbius klausimus. Gilinkite profesines žinias. Palanku pasirašinėti darbdavystės sutartį.

Puikus metas, žadantis užtarnautą sėkmę. Galimos geros, ilgai lauktos naujienos, naudingi susitikimai. Tai harmoningas metas, kai tampame, geresni bei doresni, įžvalgesni, net labiau išmintingi: viskas tampa aišku, paprasta ir miela. Imami suvokti svarbiausi dalykai gyvenime, sveikai ir blaiviai įvertinamai savi poreikiai bei galimybės, savaime ateina žinojimas, ko reikia imtis, kad pasiektume išsvajotų dalykų. Mumyse atsiveria pačios geriausios savybės – mokėjimas mylėti bei padėti. Auga pasitikėjimas savimi, savo autoritetu bei turima rankose valdžia. Tokių palankių dienų labai mažai būna.

Šis laikas itin geras vadovams, politikams, dvasininkams, pedagogams, keliautojams, misionieriams bei tiems, kurie siekia ką nors svarbaus sužinoti, suprasti. Gyvenimas gali atverti svarbią paslaptį bei išmokyti ypatingų dalykų. Palanku tvarkyti svarbius dalykinius, finansinius, teisinius reikalus, pasirašinėti ilgalaikius dokumentus, susitikinėti su įtakingais asmenimis, aukštais dvasininkais, su užsieniečiais, kreiptis į aukštas instancijas, religines, labdaringas organizacijas. Nesibijokite kreiptis su dideliais prašymais bei pasiūlymais tiek į vadovybę ar aukštus asmenis, tiek į artimus žmones, giminaičius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jie laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienį venkite bendravimo su jums nemaloniais asmenimis, svarbesniems pokalbiams naudingesnis sekmadienis, dienos palankios aktyviam poilsiui, išvykoms; šeštadienį patartini ramūs, duslūs tonai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys; pirmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – sėkminga diena, sena svajonė gali netikėtai išsipildyti ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas iš žmogaus, kuriam kažkada buvote padėję. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, su dvasininkais.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį pagaliau ieškokite išeities sprendžiant dalykinius, finansinius klausimus. Tai geras laikas bendravimui. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu. Ir būtinai daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui – dabar galima ištaisyti ankstesnes klaidas...

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – alcheminio perversmo metas. Šiandien turite galimybę pakeisti tai, kas jūsų ilgai netenkino, ir pasiekti tai, kas kažkada nepavyko! Šis ypatingas laikas jums padės tapti objektyviais ir teisingais, įžvalgiais. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis atneš gerus pokyčius veikloje – tie žmonės, nuo kurių jūsų reikalai priklauso, taps jums palankūs bei realiai kažkuo padės. Puikus laikas pokalbiams su užsienio dalykiniais partneriais. Palanki diena kur nors išvyti su sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės diena. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus itin perspektyvus. Nepraleiskite geros progos prašyti įtakingo asmens protekcijos. Ir daugiau bendraukite su vaikais – jie įvertins jūsų nuomonę ir sutiks su jūsų tiesomis...

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį jūsų asmeninis žavesys, mokėjimas bendrauti taps lemtingas. Tai bus intriguojančių pažinčių (romantiškų irgi) metas. Na, o seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti, tiesa, jei labiau paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite apie save sužinoti itin svarbius, reikalingus dalykus. Geras metas dalykiniams pokalbiams bei susitarimas, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui – šviesi galva, džiugi nuotaika. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis sėkmingas tiek reikalams tvarkyti, tiek spręsti asmeninių santykių problemas. Būsite kupini įkvėpimo, gerų nuojautų. Tai pelnyto atlygio metas. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių, ir juos verta priimti. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis puikus: būsite pajėgūs įveikti bet kokias kliūtis, trukdančias geriems santykiams su artimaisiais. Tai išaukštinimo, lyderystės metas, kai likimo vairą galite pasukti bet kuria jums norima linkme!

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienio susitikimai lemtingi (ir laimingi), kaip ir išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti – jums atsivers giliausi slėpiniai. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ko jus moko gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesikrimskite, jei šiandien kažko nesuspėsite. Kitą savaitę jums pakaks gerų progų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis žavus – galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite džiaugsmui, tikėkite ateitimi ir būkite dosnūs – jūsų laukia įkvepiančios permainos. Raskite laiko pokalbiams su senais draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – lemtingo persilaužimo metas: veikloje jus lydės laimė bei sėkmė, lauks pripažinimas. Tai svarbių, aukštų pasiekimų diena. Beje, ši diena padės pažinti ir tikrą draugą, suvokti savo tikruosius poreikius, tikslus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą