Palmiros horoskopas šeštadieniui, vasario 20 d.

Šeštadienio rytmetys gana sudėtingas, kai derėtų vengti nereikalingo bendravimo, nesivelti į santykių aiškinimąsi. Tiesa, vakaras nuo 18 val. 20 min. iki 20 val. 20 min. irgi žada nesusipratimus bendraujant.

Pasisaugokite liežuvautojų, melagių, sukčių, apgavikų. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė kelyje. Šeštadienis puikiai tinkamas tvarkymuisi, namų valymui, nereikalingų daiktų iš namų išnešimui.

Nuo 10 val. 33 min. palengvės, prasidės nusiraminimo, susitaikymo metas, siejamas ir su karminiu atpildu – gausime tai, ką per mėnesį užsitarnavome. Nors pasijusite geriau, vis dėlto visa diena konfliktinė. Būkite atidesni aplinkiniams (ypač sutuoktiniui, mylimam žmogui), mokėkite nusileisti, kitą įvertinti.

Šeštadienis nepalankus meilės pasimatymams bei naujų romantiškų santykių užmezgimui.

Šeštadienis netinkamas ir vertingų daiktų įsigijimui.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslysite, nukrisite – galite praleisti gerą progą, jei namuose imtų nuo lubų byrėti tinkas – nuostoliai, galite namų netekti, nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, gresia nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krentančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaiduokite: kiek esate padarę per savaitę – tiek gerai. Svarbiausia dėl nieko nesijaudinti, niekur neskubėti bei su niekuo nesiginčyti. Jei neskubinsite įvykių eigos – viskas savaime susiklostys taip, kaip reikia. Atsargiau kelyje!

Jautis (04 21–05 20). Leiskite sau ramiai pailsėti šeštadienį – bus svarbu tinginiauti kiek norisi bei gerai išsimiegoti. Taps svarbu duoti, globoti, vaišinti. Na, o jei patys kažko malonaus sulauksite, galite pasidžiaugti – tai gerasis karminis atpildas už jūsų teisingas pastangas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nekaltinkite šeštadienį savęs dėl visų nelaimių planetoje bei savo šeimoje – kiekvienas atsiima savo išbandymų dozę.

Vėžys (06 22–07 22). Atėjo laikas atsipūsti, atsipalaiduoti. Viską pamirškite, neanalizuokite, kas vyksta – galite pakliūti į iliuzijų spąstus. Ypač šeštadienį bus sunku suvokti: kas vyksta, kodėl taip gerai, jei blogai?

Liūtas (07 23–08 22). Jei nežinote kaip apsispręsti, jei tapo bloga nuo visko, kas aplink jus vyksta – tai dar nereiškia, kad galima imtis ryžtingų, radikalių veiksmų šeštadienį. Ypač šeštadienį bus svarbu nepasiduoti liūdnoms mintims bei jomis nesivadovauti.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų reiklumas bei kritiškumas bus kiek išaugęs šeštadienį. Labiausiai galite būti nepatenkinti savo pasiekimais ir kaltinti dėl to aplinką, visuomenę, šeimą... Būkite atlaidesni sau – jūs savęs aiškiai neįvertinate!

Svarstyklės (09 23–10 23). Neatsisakykite bendravimo – jūsų patarimai, pagalba draugams bus reikalinga. Tiesa, šeštadienį reikėtų griežčiau atsiriboti nuo nemalonių asmenų, juolab nekreipti dėmesio į naujienas, iš jų išgirstas.

Skorpionas (10 24–11 22). Nereikia šeštadienį savęs barti, bausti ar gailėtis. Būkite labiau tolerantiški savo pačių atžvilgiu. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni, atsargesni – išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė. Siekite likti ramūs, kad ir kas nutiktų.

Šaulys (11 23–12 21). Neteisk ir nebūsi teisiamas – dažniau priminkite šią seną tiesą šeštadienį! Kad ir kas įvyktų, ji padės nepalūžti bei neprarasti tikėjimo tais, kuriuos mylite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis – nerimo, įtampos diena, kai prarandama gera nuotaika ir dėl atsitiktinio nesutarimo išsiskiriama su artimu žmogumi, draugu. Tačiau viskas jūsų rankose! Pasistenkite nejausti, nematyti, negirdėti nieko, kas gali jus suerzinti, supykinti ar užgauti.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalį pakaks optimizmo, kad į visus nesklandumus reaguotumėte kaip į gyvenimo smulkmenas. Šeštadienį labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni mylimo žmogaus skundams ir venkite azarto – tiek pramogaujant, tiek kažką dirbant ar vairuojant automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Priekaištaudami artimiesiems, pykdami ant jų šeštadienį – į kampą save įvarysite. Prisiminkite tik tai, kas buvo geriausio, šviesiausio, už ką esate jiems dėkingi! Labiau pasaugokite savo sveikatą, būkite atidesni virškinimui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą