Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 24 d.

Trečiadienį būsite energingi, darbingi. Pirma dienos pusė tinkama korekciniams darbams, – atsiras galimybių išspręsti ankstesnes problemas, nesusipratimus bendraujant. Ieškokite padarytų klaidų – jei dabar jas ištaisysite, įgysite savotišką imunitetą prieš jas. Kitaip kalbant, ant to paties grėblio užlipti neteks.

Antra dienos pusė tinkama naujų darbų pradžiai. Patartina susitelkti ties svarbiais uždaviniais. Palanku spręsti darbines, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar į valdininkus, į visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Gera diena įsipareigojimams prisiimti bei įvairiems susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui.

Beje, diena atvers paslaptis (ypač susijusias su pinigais ar romantiškais nuotykiais) – galite sužinoti gal netikėtų, tačiau reikšmingų dalykų, kurie privers pakeisti ateities planus.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmės, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimi šuo, katė – išties esate mylimi bei gerbiami savo artimųjų, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu, rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas, rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis iki 15 val. puikus imtis aktyvios veiklos, tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, vėliau – kritinis metas, netinkamas nei atsakingiems susitikimams, nei susitarimams; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona, vengtini samaniniai, smėliniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Gera proga pasigirti, save pareklamuoti. Palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būkite atidesni – jums gali pakenkti informacijos bei orientacijos trūkumas. Aiškinkitės patirtų nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį. Tik patys į jas nesivelkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pirmas įspūdis neapgaus. Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas darbui su sena informacija, konsultacijai su profesionalu, susitikimas su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat pažinčių atnaujinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nepraraskite saiko jausmo, vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – gera diena tvarkyti svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo energingumo bei asmeninio įtaigumo bei partnerių geranoriškumo.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis pasyvus – nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie kažko iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius bei mylimą asmenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite labiau diplomatiški su šefu bei neatsisakysite draugų pagalbos. Galite sužinoti kompromituojančios informacijos apie mylimą asmenį.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – išbandymų diena. Jus daug kas erzins, bet visų pirma – jums keliami reikalavimai darbe bei namuose. Vargu ar vadovybė bei artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jums irgi trūks pakantumo kritikai.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nuotaika ims giedrėti, jausitės tvirčiau. Tinkamas laikas reikalus tvarkyti, vykti į dalykines keliones, aptarti reikalus su draugais, giminaičiams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienio pirma pusė – sėkmingas, tačiau vėliau – pernelyg įtemptas laikas: būsite linkę „pjauti pjuvenas“ bei veltis į ginčus, kritikuoti, pykti. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, ypač mama.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienio pirma pusė tinkama svarbiems darbo, finansiniams susitarimams, naujų darbų pradžiai. Tai bus tinkamas laikas ir patikrinti mylimo žmogaus sąžiningumą. To nereikėtų daryti vakare. Palankus metas tikrinti sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį gali staiga pagausėti neatliktų (užmirštų, atidėtų) darbų – tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, taip pat instrukcijoms bei kolegų (ypač šefo) nuomonei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą