Palmira: pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai

Kad ir kaip susiklostytų aplinkybės, kad ir kas nutiktų, išlikite geranoriški bei ramūs. Taip pat reikėtų vengti gausių susibūrimų, audringų pramogų – santūrumas, bendravimas uždarame šeimos rate taps visokeriopai prasmingas. Prie vaišių stalo bus itin svarbi maisto kokybė – itin išaugs apsinuodijimų tikimybė. Patartina ir saikingiau vartoti svaigalus. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra gyvi. Regėti mirusi giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą. Blogas ženklas: jei šuo aplos – nemalonumai, katė apdraskys – konfliktas, katastrofa. Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išsisuksite iš turimų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – išnarplioti painiavą, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienio antra pusė nuo 14 val. 40 min. tinkama svarbiems reikalams tvarkyti, susitikimams, susitarimams. 

Avinas (03 21–04 20). Deja, už iniciatyvą bei rizikingus sumanymus gali tekti atsakyti – išaugs traumų bei konfliktų tikimybė.

Jautis (04 20–05 20). Pasistenkite sukurti kuo malonesnę aplinką ir bendrauti tik su tais, kuriuos mėgstate ar netgi mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite itin atidūs sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai, viskas savaime išsispręs. 

Vėžys (06 22–07 22). Venkite atsitiktinių pažinčių, ypač flirto.

Liūtas (07 23–08 22). Nieko griežtai neplanuokite: nuo jūsų dabar ne viskas priklausys.

Mergelė (08 23–09 22). Labiau pasaugokite sveikatą. Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbu nesivadovauti išankstinėmis nuostatomis, mažiau planuoti ir pasiruošti iššūkiams, o jų galite sulaukti iš vaikų ar iš mylimų asmenų...

Skorpionas (10 24–11 22). Trūks jėgų, ramybės, optimizmo. Tik dėl niekų mažiau nervinkitės, nepriekabiaukite prie artimųjų – išprovokuosite maištą. Prisireiks didesnių diplomatiškų pastangų bendraujant su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau pasaugokite vaikus ir būkite dėmesingesni tėvų sveikatai. Venkite azarto, ypač įsimylėdami.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kelionėms ne pats geriausias metas. Būkite itin atidūs savo tėvams. Vandenis (01 20–02 18). Galimi naudingi susitikimai su žmonėmis, kurių dėka jums atsivers naujos perspektyvos.

Žuvys (02 19–03 20). Galimi intriguojantys ir gana netikėti susitikimai, kurie gali pakeisti ateities planus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą