Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 19 d.

Penktadienis atneš nusiraminimą, susitaikymą. Tapsime atlaidesni, išmintingesni. Apims suvokimas, kad viskas, kas tik vyksta – tik į gera.

Daug darbų neplanuokite, nieko naujo nesiimkite – tai Zodiako pabaiga, kai reikia baigti darbus, juos apibendrinti. Taupykite jėgas, dažniau ilsėkitės. Palankūs pasivaikščiojimai gamtoje prie vandens telkinių.

Taps svarbi atjauta bei labdara. Tai bus ypatingas metas ir pirkti meilės ar dėkingumo dovanas, prabangos, grožio daiktus, meno kūrinius. Palankūs meilės pasimatymai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapne bėgti keliu, apaugusiu gėlėmis – ramybė, sėkmė, ramiai bendrauti su kolegomis – geri pokyčiai darbe. Pelkę regėti – esate susipainioję, įklimpę į tuščius rūpesčius. Vaikščioti sodu tamsoje – dabartinė jūsų situacija sunki, tačiau ji palankiai išsispręs.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklinį daiktą, veidrodį, jei be priežasties gestų šviesa, susižeisti kruvinai, jei plyštų drabužis, ištrūktų saga, jei nukristų grandinėlė nuo kaklo, sutrūktų karoliai, iškristų akmuo iš žiedo.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, jei jus prisimintų (paskambintų, parašytų laišką ar per ką nors linkėjimų perduotų) seniai matytas draugas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – šventinis pavasario lygiadienio metas, tiesa, sekmadienis gana nepalankus šventimams dėl kritinio laiko pagal Mėnulio kalendorių; šeštadienį patartina nešioti tamsių tonų drabužis, sekmadienį palankios šviesios, ryškios spalvos, pirmadienį patartina nešioti gelsvus, žydrus, melsvai žalsvus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį geriau suvoksite, kas naudinga, o kas ne, kur meilė, o kur melas. Geras laikas darbui su sena informacija, konsultacijai su profesionalu, susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat pažinčių atnaujinimui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – gera diena. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo asmeninio žavesio.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nepraraskite saiko jausmo, vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį likite pasyvūs – nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie kažko iš jūsų nori, juolab reikalauja.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį tinka vadovybei, partneriams siūlyti brangius, sudėtingus projektus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį galite daug ko pasiekti – būkite drąsūs. Jumis visi tikės, jūs visus žavėsite – tai nuostabi diena. Priimkite gautus finansinius pasiūlymus. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nuotaika giedrės, pasijusite tvirčiau. Tinkamas laikas reikalus tvarkyti (ypač susijusias su užsieniečiais), vykti į dalykines keliones. Palanku su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis kiek įtemptas, kai nereikia „pjauti pjuvenų“: nesivelkite į ginčus, nekritikuokite, nepykite. Tiesa, diena puiki spęsti finansines problemas – rasite naujų būdų užsidirbti, gerai investuoti pinigus. Palanku pinigus skolintis ar imti kreditą ilgam laikui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – neblogas laikas ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtų svarbių dokumentų tvirtinimui. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio, mylimo žmogaus draugija.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį netikėtai gali pagausėti užmirštų, atidėtų darbų – tik nepraraskite kantrybės: šiandien viską spėsite. Palanku tvarkyti atsakingus dalykinius reikalus, ypač susijusius su pinigais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs – ir tai itin palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams: pavyks rasti naujų galimybių pasireikšti. Gera proga pasigirti, save pareklamuoti. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – malonaus nusiraminimo metas, kai reikia pamiršti darbus ir pasinerti į tingėjimą (svajones, meilę). Šiandien viskas gražu – ir jūs tą grožį akivaizdžiai pajusite. Palanku priiminėti svarbius sprendimus, susijusius su meile, šeima, vaikais. Kažką gražaus nupirkite tiems, kuriuos mylite. Papuoškite savo namus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą