Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 26 d.

Penktadienio rytmetį po 7 val. 30 min. nepalankus metas baigsis, tad viskas ims suktis gera linkme. Tai puiki diena veiklai, reikalų tvarkymui – būsite kupini jėgų, šaus į galvą geri nauji sumanymai.

Mėginkite imtis kažko naujo, to, ko dar nemėginote. Tiesa, verta didesnį dėmesį kreipti į smulkmenas, detales – atidžiau pasižiūrėkite, ar yla iš maišo nelenda.

Tai bus geras laikas darbui su informacija, dokumentais. Tiks sisteminti informaciją, nuveiktus darbus. Palanku imtis sunkių, atsakingų ar kažkada nepavykusių, atidėtų užduočių. Ypač antra dienos pusė – geras laikas darbdavystės sutartims.

Bus palanku spręsti ir darbines, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar į valdininkus, į visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Geras laikas įvairiems įsipareigojimams prisiimti.

Bendraujant su žmonėmis bus svarbu taktika. Beje, gera proga taikymuisi, nutrūkusių ryšių atnaujinimui – giminiškų, draugiškų, romantiškų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jie šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvaus poilsio metas, tiesa, bus svarbu saikas, geranoriškumas; šeštadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, juoda – itin; sekmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudonai ruda; pirmadienį palanki geltona, tamsia raudona, ruda, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – tinkama proga svarbiems pakeitimams savo veikloje, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Gerai pasirašyti ilgalaikę darbdavystės sutartį. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymo kursą.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – sėkmės metas. Verta spręsti susikaupusias problemas, tiek susijusias su veikla, tiek su šeima, vaikais, su meile.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai diena nėra palanki. Ir būkite šiandien atidūs patarimams, gautiems iš tėvų, senelių.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis sėkmingas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams bei pirkiniams. Tinka įsigyti vertingą daiktą. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, perspektyvų karjeroje.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis ypatingas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Verta parodyti iniciatyvą siekiant susitaikyti su artimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nedarykite nieko, ko nesinori. Leiskite kitiems jums padėti. O patys atsipalaiduokite – pasyvumu laimėsite daugiau nei kova.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – gerų pasikeitimų laikas, ir kol kas sėkmė būtent nuo jūsų priklausys. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingą elektros techniką. Jei jums reikia ko paprašyti iš įtakingo draugo – pasikalbėkite šiandien.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadieniui nesibijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti. Tinkamas laikas atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu – aptarkite neaiškumus, dalykus, dėl kurių jaučiatės prislėgti, ko bijote, dėl ko abejojate.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį atsigausite – būsite pasirengę įvertinti nueitą kelią, atitaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais, su kelionėmis į užsienį.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nesibijokite kažką paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti. Galima ir laimę mėginti. Iš esmės tai bus sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikymuisi – tai tas metas, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą