Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 4 d.

Antradienis – gerojo persilaužimo metas: reikalai pakryps geresne linkme. Nesibijokite sunkumų – pakaks energijos (taip pat aplinkinių palaikymo) juos įveikti. Verta spręsti sudėtingas problemas, aiškintis komplikuotus meilės, šeiminius santykius, analizuoti nesutarimus su draugais, bendradarbiais, veiklos partneriais bei ieškoti būdų santarvei.

Palanku tvarkyti piniginius – turtinius reikalais, ieškoti paslėptų rezervų – rasite neišnaudotų galimybių. Tinka pinigus investuoti ar jų skolintis, imti kreditus.

Diena itin sėkminga moterims – joms verta susitelkti ties svarbiausiais uždaviniais, tvarkyti darbo reikalus, spręsti finansines problemas.

Labiau tikėkite nuojautomis – tai ne tuščias entuziazmas. Mėginkite pajutę vidinį impulsą siekti to, ko norisi, kas atrodys reikalinga, svarbu, ir jūs tai gausite.

Antradienį 5 val. 50 min. Merkurijus įėjo į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki liepos 11 d. Šiame ženkle Merkurijus stipriausias, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo labai svarbūs. Tiesa, jeigu jie ryškūs, tuomet reikšmingi. Jie pildysis greitai, per savaitę. Puiku buvo regėti karvių bandą, pieną, grietinę, sūrį, taip pat valgyti – tai pinigai, skalsa. Blogai išsitepti, būti purve – nesėkmės. Maudytis, vandenį matyti – apkalbos. Žiema – liga. Kraujas – galima katastrofa. Pinigus regėti – jų gavimas.

Blogas ženklas: jei vandenį atjungtų, pamesti laikroduką, grandinėlę, sagą, sagtį, auskarą, nuolat jausti troškulį, susižeisti iki kraujo, jei ant jūsų suplyštų drabužis, žagsėti be paliovos, jei atsitiktinai užgestų ugnis, šviesa, vyrui moterį užgauti, įžeisti.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, netyčia sušlapti ar sulyti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios sidabrinės, pilkos, taip pat oranžinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Slaptos įtakos bus lemtingos. Antradienį net be jūsų žinios, be jūsų prašymo kažkas gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti. Tai proga įgyti bendraminčių, galinčių tapti rėmėjais jūsų projekto įgyvendinimui. Galite sulaukti ir nuoširdžios pagalbos iš draugų, iš mylimo žmogaus. Nusivylusių meile laukia malonios staigmenos.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį pavyks atsigriebti dalykuose, kuriuos anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Palanki proga susitikimui su būsimu darbdaviu, naujos darbo sutarties pasirašymui. Tinka iš šefo prašyti (ypač moterims) algos pakėlimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis suteiks progą įgyti persvarą bendravime su jums svarbiais žmonėmis, taip pat veikloje. Atkaklių, nuoseklių pastangų rezultatai taps akivaizdūs (ypač moterims). Spręsis problemos ir santykiuose su mylimu žmogumi. Galimi geri pokyčiai šeimose, kur moteris užguita.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį geras laikas net beatodairiškai rizikai (ypač moterims). Nebijokite prarasti, juk taip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime. Palanku skolintis pinigų ar imti kreditą namų įrengimui, remontui, baldų įsigijimui.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galite sulaukti pagalbos, paramos, gero patarimo (ypač per moterį). Tad dažniau įsiklausykite į senų bičiulių nuomonę, patarimus, labiau paisykite mylimo žmogaus ar sutuoktinio nuomonės. Beje, jei esate susipykę su mylimu asmeniu (sutuoktiniu), prašykite draugų patarpininkauti taikantis.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienio pokalbiai, atlikti darbai duos gerų rezultatų. Palanku priiminėti atsakingus sprendimus veikloje, kalbėtis su šefu jums svarbiu klausimus. Taip pat tiks ieškoti kitos darbo vietos ar finansavimo jūsų projektui įgyvendinti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Diena itin palanki moterims – dabar gali išsispręsti varginanti problema (tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime). Beje, netikėtai gali paaiškėti dalykai, kurie nuo jų buvo slepiami.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis nėra palankus aktyviai profesiniai veiklai – šiandien verta susitelkti ties namais, šeimos rūpesčiais. Moterims diena itin svarbi – jos nesunkiai pasieks savo namuose bei sugebės naudingai pakoreguoti santykius su vadovybe, kolegėmis darbe.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį siekite bendrauti ramiai, nuoširdžiai – taip įgysite aplinkinių pasitikėjimą, pagarbą. Tuomet tikrai atsiras ir galinčių padėti, ir norinčių tai padaryti. Suskubkite sutvarkyti visus svarbius reikalus (dalykinius bei širdies).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį negailėkite pinigų sveikatos stiprinimui, tinka ir pasitikrinti pas gydytoją. Taip pat šiandien verta išleisti didesnę pinigų sumą vertingos darbo technikos įsigijimui ar remontui namuose pradėti. Palanku ką nors padovanoti sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį ieškokite naujų galimybių (ypač finansinių) savo tikslams įgyvendinti, veiklai išplėsti. Gautus dalykinius, finansinius pasiūlymus verta priimti. Moterims bus palanku pakovoti už savo principus, tikslus, pradėti naują veiklą ar imtis kažko naujo savo gyvenime.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pavyks vienu mostu užbaigti jums atsibodusį ar užvilkintą darbą, nutraukti išsekusius meilės santykius. Tik neskubinkite įvykių, siekdami kažko naujo. Palanku moterims aiškintis tai, ką nuo jų slepia vyras ar mylimasis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą