Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 2 d.

Trečiadienis sudėtingas, palankesnis nebent rytmetys iki 10 val. 43 min. Iki to laiko derėtų atlikti visus skubius ir svarbius darbus. Ryte tiks priimti svarbius profesinius sprendimus, tvarkyti finansinius, juridinius reikalus, spręsti socialines problemas.

Vėliau nesmagus laikas – budrumas taps labiau nei paprastai reikalingas. Įvairios įtakos bus susipainiojusios, kaip ir mintys galvoje. Siekiant sužlugdyti reikalą ar kaip kitaip sau pakenkti, reikėtų imtis aktyvių veiksmų (žodžiu, veiksmu). Dabar netikęs žodis, neatsargus judesys (ypač ką nors veikiant rankomis arba sportuojant) ar manevras už vairo atneš nepageidautinų pasekmių.

Šiandien visiškai netinka ką nors pradėti, o nuo 10 val. 43 min. – reikšmingas sutartis tvirtinti, planuoti, žadėti, patarinėti. Siekite, kad jūsų nuomonė, veiksmai liktų nepriklausomi nuo jokių įtakų. Na, o bendraujant pasistenkite labiau pasverti kiekvieną žodį. „Tylėjimas – auksas“ šiandien bus pats geriausias būdas praturtėti ar bent jau nuostolių išvengti, na ir nesugadinti santykių su jums svarbiais žmonėmis, artimaisiais, mylimu asmeniu.

Diena nepalanki turintiems silpną širdį. Didesnė rankų traumų tikimybė.

Išaugs apgaulių, vagysčių, avarijų kelyje tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninę informaciją, dokumentus, telefonus.

Trečiadienį 16 val. 20 min. Venera įėjo į Vėžio ženklą, kur išbus iki birželio 27 d. Ši Veneros padėtis stiprina gerus ryšius šeimoje bei skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimos sukūrimą. Daugiau dėmesio bus skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas ir įsigyti naujus namus bei į juos keltis gyventi.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar kažką rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeny plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbių įvairių tvarkymui, atsakingų sprendimų priėmimui; patartina nešioti oranžines, sidabrines spalvas.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis nekoks. Visų geriausia būtų leisti laiką namuose. Jei teks kažką daryti, reikalus tvarkyti – būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti jūsų karjerai. Būsite labiau įtaigūs – pasistenkite nepasiduoti svetimai įtakai.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį gali tekti pakeisti kai kuriuos įsitikinimus bei atsisakyti nevykusios draugystės. Gali taip atsitikti, kad paaiškės, jog jus senokai apgaudinėjo koks bičiulis, kolega ar kaimynas.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei trečiadienį paaiškės, jog judate ne ta linkme, užsiimate ne tuo savo gyvenime, nemanykite, kad taip ir yra – jau ryt jums bus juokinga dėl dabartinių išgyvenimų, abejonių.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet nepavyks nieko paaiškinti ar ką nors pakeisti Nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį gana greitai gali įsižiebti ginčas darbe, viešajame transporte, prekyvietėje. Galite nukentėti, jei nebūsite atsargūs su darbo instrumentais ar vairuodami automobilį.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį gali pasirodyti, jog visas darbas veltui. Bet kokiu atveju, jei nebūsite šiandien atsargūs – išties nublokšite save atgal. Pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu. Labiau pasaugokite vaikus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis sunkokas – gali tekti atsakyti už padarytus nusižengimus, spręsti klausimus, nuo kurių vis stengiatės pabėgti. Verta tvarkytis, išmesti, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį gali apimti jums nebūdingas lengvabūdiškumas – pavojų nejausite. Tad nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų ir mažiau žadėkite. Labiau pasirūpinkite savo vaikais. Ir neskubėkite įsimylėti pirmo pasitaikiusio. Apskritai širdies reikalams blogas laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Vakare eikite anksčiau ilsėtis, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Rūpesčiai per vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį atidžiau įsiklausykite į tai, ką kalbate, bei susimąstykite, apie ką galvojate. Kas jums įdomu? O ko neišgirstate? Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmuose, nei reikaluose. Pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį praradimai labiau tikėtini nei pelnas, mat galite nemenkai apsigauti vertindami savo finansines galimybes ar siūlomo reikalo perspektyvas. Jei sugalvosite ką duoti, skolinti, darykite tai tik tuomet, jei pasiruošę tą daiktą ar pinigus padovanoti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį tik rytmetys naudingas. Po 10 val. 43 min. – apgaulingas metas, kai neverta ko nors siekti, kovoti – taip tik pabloginsite reikalą. Ir neskubėkite apsispręsti, savo nuomonės išsakyti – dažniau suabejokite išgirsta informacija bei savo teisumu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą