Palmira: tai nuoširdžių jausmų, tikro džiaugsmo metas

Jei nespėjote per Naujuosius pasveikinti ko nors iš jums svarbių asmenų, antradienis nuo 17 val. tam puikiai tinkamas. Tai bus šviesus susitaikymo, nuoširdžių jausmų, tikro džiaugsmo metas, kai susitikimas su jums brangiu žmogumi, gauta dovana įgyja ypatingą prasmę bei jėgą.

Antradienį 15 val. 45 min. Uranas apsisuks ir ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, Urano judėjimas truks iki rugpjūčio 7 d. Kai Uranas juda tiesiai, didėja reformų poreikis, aktyvėja permainos visuomenėje ir asmeniniame gyvenime – įvykių eiga taps dar labiau nenuspėjama.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su įspėjimais apie apgaules, košmarai – apie gresiančias katastrofas. Gerai buvo regėti ugnį, židinį.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, susižeisti metaliniu daiktu iki kraujo, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietų saulei šveičiant.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas imtis tik paprastų, kasdienių reikalų; patartina nešioti žalių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį geriau praleisti namuose su artimaisiais.

Jautis (04 21–05 20). Jei susipykote su antrąja puse, antradienio pavakare atsiras galimybių viską ištaisyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepersistenkite linksmindamiesi – saikas bus sėkmės laidas.

Vėžys (06 22–07 22). Geros dienos nusiraminti – svarbu susitaikyti su artimaisiais, mylimu asmeniu. Tai romantiškas metas – būsite įsimylėję ir laimingi. Antradienio pavakarę atgausite gerą ūpą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį skirkite ramiam poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidesni savo artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geros dienos – būsite dosnūs, svetingi ir viskuo patenkinti. Palankios viešnagės – visur būsite laukiami. Puiku rengti susitikimus ir savo namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitės pradžioje būsite optimistiški.

Šaulys (11 23–12 21). Į jus bus kreipiamas nemenkas dėmesys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kreipkitės pagalbos į draugus, kvieskite talką. Nesistenkite patys vieni susitvarkyti su užgriuvusiais šventiniais darbais, rūpesčiais. Būkite atidesni savo sveikatai (saugokitės infekcinių ligų, galimas ir virškinimo sutrikimas).

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galimas nemalonus santykių aiškinimasis šeimoje.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni, švelnesni tėvams.

 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą