Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 20 d.

Ketvirtadienis – gana ramus metas, skatinantis susikaupti bei suprasti, kas per pastarąjį laiką įvyko. Tinkamas laikas priimti principinius sprendimus veikloje, taip pat santykiuose su mylimais žmonėmis – vaikais, tėvais, mylimaisiais. Verta apmąstyti ir savo finansines perspektyvas, pagalvoti apie taupymą, investicijas.

Gilinimasis į vidinį pasaulį, ieškojimas atsparos savyje padės atsikratyti įtampos, pajusti stabilumą.

Šiandien palanku daryti tik tai, kas savaime išeina, o reikalus, kurie kliūva, atidėkite: nereikia persistengti, o taip pat daug norėti. Tai minimalistinis laikas, kai mokomasi tenkintis mažu.

Netinka nieko naujo pradėti – derėtų baigti darbus, juos apibendrinti. Nepalankus metas tolimoms kelionėms, bendravimui su užsieniečiais, teisinių reikalų tvarkymui.

Įtemptas laikas asmenims, kurių veikla susijusi su tolimomis kelionėmis, su muitine, taip pat su politika, teisėsauga, teisėtvarka, edukacija, religija. Rimtesnių nemalonumų gali tikėtis tie, kas nepaiso įstatymų, moralės normų.

Nepraleiskite progos taikymuisi, nutrūkusių ryšių atnaujinimui bei stiprinimui su draugais, giminaičiais. Bendraujant bus itin svarbi pagarba – saugokite savo ramybę, nedrumskite jos kitiems.

Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Ketvirtadienį 22 val. 38 min. Saulė įeis Dvynių ženklą. Taps itin svarbu bendrauti, keliauti, keistis naujienomis, nuomone, būti visapusiškai informuotiems. Tačiau daugės ir paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, sukčiavimo, apgaulių. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys bei flirtas.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti, o jei regėti – tai šviesą, ugnį, savo atspindį veidrodyje. Sapnas bus pranašiškas, jei iškart po jo atsibudote bei ryškiai atsiminėte visą. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis į kalną, uolą. Tačiau visų geriausia, jei nieko nesapnavote – reiškia, neturite šiuo metu rimtų problemų.

Blogas ženklas: jei netikėtai gestų ugnis, šviesa, ką nors išlieti, jei drabužis suplyštų, siūlė prairtų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei ant jūsų nukristų paukščio plunksna.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – geltona, žydra, elektrinė.

Avinas (03 21–04 20). Įtampa, atsiradusi dėl nebaigtų darbų, netesėtų pažadų įveikiama tik atlikus tai, kai privalote – kitos priemonės nebus veiksmingos ketvirtadienį. Tinka pirkti reikalingus daiktus artimiesiems bei namams. Palankios sveikatą stiprinančios bei nervus raminančios medicininės procedūros.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį jausitės kupini meilės bei gerų norų. Iš tiesų, artimieji daug iš jūsų tikėsis. Jei reikia dėl šeimos, dėl meilės kažką paaukoti – nedvejodami tai padarykite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis dalykinių reikalų tvarkymui netinkamas – optimalu laiką leisti namuose su artimaisiais ir niekuo sudėtingu bei nemaloniu savęs nevarginti. Patartina grąžinti skolas, tesėti duotus pažadus draugams bei giminaičiams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – gera proga taikytis su giminaičiais bei draugais, atnaujinti reikalingus partneriškus kontaktus veiklai – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių tamprumas, na, ir santykiai su artimaisiais – šeimos palaikymas.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nepraraskite kantrybės, tiesa, jos prireiks ir artimiausiomis dienomis. Būkite švelnesni tiems, kas jus myli, daugiau laiko raskite šeimai. Ne pats geriausias laikas viešnagėms, išlaidavimui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, nesiveržkite – kuo būsite aktyvesni, tuo daugiau problemų sau bei su jumis susijusiems žmonėms sukursite. Tai gerų susitikimų diena – aplankykite senus draugus. Vakarą palanku praleisti su tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį neskubėkite nusivilti – tenkinkitės tuo, kas išeina, ką turite. Nieko neprašykite, nereikalaukite iš kitų – būkite kuklesni, atsargesni. Ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų – liežuvis taps jūsų priešu.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – netikėtumų diena, ir ji bus sėkmingesnė, naudingesnė, jei pasiduosite įvykių eigai. Mažiau planuokite, nieko nesiekite jėga bei specialiai, nes tuomet vargu ar pavyks įkūnyti savo ketinimus. Siekite užsitikrinti gerus santykius su sutuoktiniu bei dalykiniais partneriais, kolegomis, draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį siekite labiau pasitarnauti artimiesiems, o ne savo šefui ar reikalo sėkmei – šeimos, mylimo žmogaus interesai turi būti pirmoje vietoje. Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – brandžių apsisprendimų metas asmeniniame gyvenime. Nepraleiskite palankios progos atitaisyti bendravimo klaidas su artimaisiais – skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Šiandien viskas klostytis taip, kaip reikia, tad nesinervinkite, jei kažko negausite: reiškia, dar ne laikas.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis fatališkas – gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe, atsisakyti senos svajonės. Jei esate pasiryžę permainai, diena bus tinkama kažką radikalaus pakeisti savo gyvenime, atsisakyti to, kas trukdo pasiekti ramybę. Tiesa, nepalanku rizikuoti piniginiuose, turtiniuose reikaluose. Laukia rūpesčiai dėl įstatymų pažeidimo.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį venkite lengvabūdiškų pažadų bei įsipareigojimų, ypač piniginiuose, turtiniuose reikaluose, o taip pat meilėje – vėliau galite nenorėti jų vykdyti. Pasistenkite daugiau nuveikti – artimiausiu metu darbų tempai gali sulėtėti, reikalai strigti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą