Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 16 d.

Šeštadienis iki 20 val. 4 min. sudėtingas – tęsis kritinis pilnaties metas, kai vyrauja įtampa, sunkiau kontroliuoti emocijas. Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip jausitės, pasistenkite savo nepasitenkinimą (o gal netikėtą įniršį?) panaudoti produktyviai – prisiimkite ant savo pečių didžiąją šventinių pasiruošimų dalį. Jei nebūsite užsiėmę, atsiras laiko artimųjų kritikai, barniams, tad, kad nesugadintumėte artimiesiems bei aplinkiniams nuotaikos, siekite labiau kontroliuoti savo emocijas.

Tiesa, vakaras atneš nusiraminimą – tai bus taikos metas.

Savaitgalį bus didesnė rankų, kojų traumų, autoavarijų, technikos, transporto priemonių gedimo tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkme karjeroje, sveikata.

Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, parsusimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi; raktus sulaužyti ar pamesti; jei namie kas imtų svilti; einant užkliūti už kažko; jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krentančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusė, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Tai ne pačios geriausios dienos pasirodyti viešumoje. Smarkiai išaugs konfliktų, traumų tikimybė nuo antros šeštadienio pusės bei išliks per abi šventines dienas.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį klius nemenka šventinio pasiruošimo naša. Tik nepersidirbkite, o pervargę nesistenkite patys vieni susitvarkyti su užgriūvančiais darbais, rūpesčiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio nuotaikos smagios ir jums nestigs įkvėpimo ruošiantis šventei.

Vėžys (06 22–07 22). Geriau jausitės uždarame savųjų rate – išvykoms, viešnagėms ne pats geriausias laikas.

Liūtas (07 23–08 22). Mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas gali pakeisti šventinius ketinimus.

Mergelė (08 23–09 22). Jei norite, kad viskas vyktų sklandžiai, kad šalia esantys žmonės (ypač sutuoktinis ar mylimas asmuo) jaustųsi puikiai – reikės nedaug: tik patiems likti ramiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums klius nemenka atsakomybė ruošiantis šventėms, tačiau būsite energingi bei sumanūs, tad viskas pavyks kuo puikiausiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį verta atsiriboti nuo svetimų žmonių – tai jus apsaugos nuo nereikalingų rūpesčių bei nenumatytų išlaidų.

Šaulys (11 23–12 21). Laukia šventiniai netikėtumai, intriguojantys susitikimai, įdomios pažintys, tad mažiau planuokite – kai ką palikite savieigai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienio įtampa, nerimas dažniausia bus nepagrįsti – būkite tikri, kad viskas pavyks.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų nuotaikos pakylėtos, tad jums pakaks entuziazmo bei jėgų atlaikyti nemenkus šventinio pasiruošimo krūvius.

Žuvys (02 19–03 20). Siekite pamiršti visus ankstesnius nesklandumus, nes būsite likę per dažnai apie tai galvoti. Ypač šeštadienį jūsų elgesys ir reakcijos gali būti neįprasti – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą