Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 23 d.

Sekmadienį bendraudami pasistenkite, kad nepristigtumėte diplomatiškumo, ypač bendraujant su artimaisiais, su sutuoktiniu – įtampa greitai gali atsirasti. Derėtų tądien labiau pasaugoti sveikatą bei ramybę šeimoje. Būkite atidesni vyresnio amžiaus asmenims, jų poreikiams, įsigilinkite į jų skundus, abejones, baimes. Ne laikas ginčams su tėvais, seneliais – parodykite deramą pagarbą jų amžiui, jų sukauptai patirčiai, išminčiai.

Sekmadienį gerai daugiau sportuoti, bėgioti. Netinka liūdėti bei ką nors užbaigti. Nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais.

Venkite stiprių svaigalų. Galimi rūpesčiai per apsvaigusius asmenis. Rūpesčiai taip pat galimi dėl gedimų vandentiekio, kanalizacijos sistemoje, dėl dujų nuotėkio. Beje, išeidami iš namų patikrinkite, ar visi vandens čiaupai užsukti.

Išlieka didesnė traumų tikimybė dėl kritimo iš aukščio ar sunkaus svorio kėlimo, užkritimo iš viršaus. Atsargiau lipkite kopėčiomis, laiptais.

Sekmadienį 10 val. 44 min. Saturnas apsisuks ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba atatupstas judėjimas truks iki spalio 11 d. Sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo. Palanku peržiūrėti ir keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti valgį – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Tačiau blogai banknotus – nuostoliai, mirusiuosius – katastrofos, ginklus – išbandymai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų koks metalinis daiktas, ypač peilis, jei sulūžtų kėdė, ant kurios sėdite, netyčia sušlapti; žalia.

Geras ženklas: jei indas sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus, įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo savo gyvenime, rasti aštrių metalinių daiktų – priešus nugalėsite; raudoni tonai.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienį verta nešioti pastelinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio iš antrosios pusės. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį gerai skirti sveikatos stiprinimui. Palanku mankštintis gryname ore.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį svarbi atida – išlieka didesnė traumų, vagysčių, apgaulių, autoavarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį nereikėtų savęs varginti kelionėmis ar bendravimu su svetimais žmonėmis – būkite su artimaisiais, labiau pasirūpinkite tėvais, seneliais.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį – nebloga proga senų, nutrūkusių ryšių atnaujinimui. Palankus metas susitikti su seniai matytais draugais.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis – subtilių provokacijų metas, kai bus svarbu neskubėti, nepykti. Labiau vertinkite tai, kas sukaupta, ką turite – kitur ir kitaip nebus geriau. Ne laikas atsisakyti seno dėl neaiškių „šviesios“ ateities horizontų...

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį artimieji, mylimas žmogus dar kartą paliudys, kaip esate jiems svarbūs, reikalingi. Tiesa, pagalvokite, kaip patys galite išreikšti dėkingumą savo porai. O taip pat tėvams, seneliams.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio nuotaikos itin nostalgiškos, kai gerai nuteikia susitikimai su žmonėmis iš tolimos praeities.

Šaulys (11 23–12 21). Bendravimui su bičiuliais, nedidelėms kelionėms palankesnis sekmadienis. Tiesa, dėmesio centre turėtų būti sutuoktinis, tad nedarykite nieko, kam prieštaraus jūsų pora, – pyktis artėjant Mėnulio užtemimui jūsų ženkle (26 d.) pavojinga!

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite ginčų su tėvais sekmadienį. Tądien išlieka didesnė traumų, kritimo tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite mažiau žadėti bei neaptarinėti bendrų pažįstamų sekmadienį.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį nepasiduokite visokiems vidiniams priekaištams. Būtinai tądien sugalvokite sau mažą šventę, malonią pramogą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą