Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 31 d.

Naujųjų šventimas išpuola kritiniu metu pagal Mėnulio kalendorių, kai rekomenduojamas saikas vaišinantis, vartojant svaigalus. Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė, tad likite atidesni rinkdamiesi, ką valgysite.

Vis dėlto Saulė judės itin palankiu Karališku Ožiaragio laipsniu, ir tai bus jau savotiškas saugiklis. Beje, svarbiausias saugotojas nuo nepalankaus laiko pagal Mėnulio kalendorių būtų ugnis, tad žvakių reikšmė bus ypatinga. Ieškantiems palankių spalvų sutinkant Naujuosius, patartina puoštis mėlyna, žydra, alyvine, siekiant neutralizuoti nepalankią Mėnulio parą būtų tinkamos oranžinė, kaštoninė, šokoladinė, ruda. Vengti reikėtų baltos, geltonos, žalios, – bent jau šių spalvų dominavimo. Akmenys amuletai, padėsiantys pagerinti savijautą, būtų dūminis kvarcas, juodasis perlas, aleksandritas, mėlynas safyras.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis iškristų. Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos. Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai. Žvilgsnis į priekį: sekmadienį palankios spalvos – balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Minimalizmas per Naujuosius bus kokybiško šventimo garantas. Tiesa, sutuoktinio, artimųjų atžvilgiu būkite maksimaliai atidūs bei malonūs.

Jautis (04 21–05 20). Atsigausite šeštadienio vakare: ir vėl entuziazmas, jėgų antplūdis. Beje, per šias šventes jūs tapsite centrine figūra, tad teks ne tik vadovauti paradui, bet ir už viską atsakyti...

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio vakaras – ramybės metas: venkite gausaus bendravimo, susitikimo su nemaloniomis personomis.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį venkite kritikuoti, reikalauti – savo pastabas bei pageidavimus reikškite gražiuoju. Naujametis vakaras žada netikėtumų – ne visas vyks pagal planą.

Liūtas (07 23–08 22). Šventės bus puikios, jei neprarasite kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais ar netikusiai nusiteikusiu giminaičiu, bičiuliu, taip pat vairuodami automobilį.

Mergelė (08 23–09 22). Sutinkant Naujuosius jūsų ramybė bei išmintis padės artimiesiems, jūsų bičiuliams jaustis saugiai ir maloniai. Jūs iš tiesų žinosite, kam ko reikia, bei mokėsite pasirūpinti, kad visiems visko pakaktų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo šeštadienio vakaro prasideda gana sudėtingos dienos, tad verta pasistengti sau kuo malonesnę aplinką susikurti, bendrauti tik su tais, kuriuos iš tiesų mėgstate.

Skorpionas (10 24–11 22). Šventinį šeštadienio vakarą venkite kraštutinumų ir nesiginčykite su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Per Naujųjų šventimą bus naudinga mokėti pasitenkinti mažu – daug nesitikėkite, daug neplanuokite. Deja, ruošdamiesi šventimui neužsikraukite visų rūpesčių: greitai pervargsite, sunegaluosite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sutinkant Naujuosius jūsų nuotaikos bus pavyzdinės! Bet tai nereiškia, kad kiti taip pat šauniai jausis. Labiau pasaugokite vaikus, venkite ginčų su mylimu žmogumi ir būkite atlaidesni artimiesiems, kad dėl pasiruošimo šventei nekiltų įtampos namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Per šventes geriausiai jausitės su artimaisiais savo namuose – labiau pasidžiaukite savo šeima, savo vaikais, būkite dėmesingesni tėvams. Tiesa, verta griežčiau apgalvoti, ką kviesitės į namus.

Žuvys (02 19–03 20). Šventinį šeštadienio vakarą rūpesčiai galimi per atsitiktinius žmones, nekviestus svečius. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą