Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 2 d.

Penktadienis netikėtai sėkmingas (ypač moterims). Tinka spręsti svarbius, atsakingus klausimus, о pats geriausias laikas – nuo 13 val. 30 min. iki 15 val. 30 min.

Diena palanki tvarkyti piniginius – turtinius reikalus, spręsti socialines problemas. Tinkamas laikas finansinėms operacijoms, sandoriams. Verta su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio klausimą. Palanku susitikti su verslo partneriais – dabartiniais ir potencialiais, žmonėmis, su kuriais esate susieti bendromis profesinėmis problemomis. Keiskitės informacija, tarkitės, įsipareigokite.

Geras laikas labdarai, taip pat dovanų teikimui. Palanku pirkti vertingus ar gražius daiktus, papuošalus, meno kūrinius. Daugiau dėmesio skirkite maistui – puiki proga pasimėgauti gurmaniškais malonumais.

Džiugus metas romantiškiems pasimatymams bei naujoms pažintims. Šiandien užsimezgę jausmai bus karšti, tik nebūtinai ilgalaikiai. Tad labai neįsisvajokite, mažiau kurkite planų, net jei atrodys, kad sutikote savo idealą, gyvenimo meilę!

Būkite atidesni naminiams gyvūnams. Puikus laikas pasirūpinti benamiais šunimis, katėmis, jų prieglaudomis.

Sapnai iš ketvirtadienio svarbūs tik paprasti, aiškūs, realūs. Gerai buvo žuvį gaudyti, regėti ugnį, knygas ar ką nors rašyti – tai apsauga, sėkmė, laimė, naujos pažintys. Blogai būti nuogam, miške vaikščioti, svetimuose namuose atsidurti, raktus pamesti, plaukti.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, jei jūsų šuo ar katė pasiligotų, rasti negyvą gyvūną arba paukštį, jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų.

Geras ženklas: sveiki, linksmi naminiai gyvūnai, jei paukščiai šalia jūsų ar ant peties tūptų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis žada netikėtumus, patartina rinktis saugų poilsį; šeštadienį palanki oranžinė, sidabriniai tonai, vengtina ryškiai žalia; sekmadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; pirmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, pilka, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį ginkite savo interesus diplomatiškai. Ir būkite atsargesni kasdieniniuose darbuose. Galima įtampa, ginčai su partneriais, sutuoktiniu – vis dėlto jums pavyks savo pasiekti.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį imkitės to, kas savaime išeina, kas malonu. Gali netikėtai pasisekti. Savo siekite tik geruoju, gražiuoju. Neužsispirkite, būkite lankstesni. Priimkite siūlomą pagalbą – pamirškite bent laikinai poziciją „aš pats (pati)“ .

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis smagesnis, tik neskubinkite įvykių. Jei dabar kas nesiseka, trūksta pinigų, kreipkitės į draugus – jie pagelbės ir morališkai, ir finansiškai. Gautus uždarbio pasiūlymus priimkite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis naudingas. Dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo, bet ir nuo mokėjimo tinkamą žodį tarti šefui ar įtakingam, aukštam asmeniui – sulauksite palankumo, rasite reikalingų užtarėjų bei rėmėjų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis puikus – Fortūna jums šypsosi. Kad ir kuo užsiimsite, persistengti nereikėtų – atsipalaiduokite, savaime viskas susitvarkys geriau, nei mėginant šturmu įveikti problemą. Vis tik tai palankus metas veiklos plėtimui, investavimui į naują darbo techniką. Būkite dosnūs – dovanos atsipirks.

Mergelė (08 23–09 22). Nors penktadienis ne mažiau komplikuotas, tačiau kai kas be jūsų pastangų pasikeis palankesne linkme. Beje, galite sužinoti, kas slapčia jums puoselėja karštus jausmus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite gerų draugų (geriau draugių, nes moterims labiau seksis). Tai gera diena dalykiniams susitikimams bei susitarimams – tik nebūkite labai ambicingi ar užsispyrę.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį neskubėkite dirbdami ar priimdami svarbų sprendimą. Kita vertus, tai palankus metas spręsti problemas (ypač finansines) tarnyboje. Būkite apdairesni vairuodami, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Palankus metas rinktis dietą lieknėjimui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis geras rimtam pokalbiui su šefu, būsimu darbdaviu – patiks ir jūsų idėjos bei pasiūlymai, ir jūs patys. Tinka ieškoti naujų uždarbio šaltinių, palanku spręsti veiklos plėtros klausimą. Gera proga kažką vertingo nupirkti savo vaikams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai, ką penktadienį darysite, bus naudinga, tiesa, ne iš karto. Palanku tvarkyti mokesčių, skolų, kredito ėmimo klausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būkite atidūs, kad nieko svarbaus neprasprūstų nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi. Puikus laikas svarbiems partneriškiems susitikimams bei susitarimams. Gautus finansinius pasiūlymus verta priimti. Darbe gali megztis tarnybinis romanas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis puikiai tinka spręsti finansines problemas, ypač susijusias su jūsų veikla. Tiesa, nelabai tikėkite pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti – tai neišdegs. Gera diena solidžiam pirkiniui, taip pat vertingos dovanos įteikimui vyresniems ar viršesniems už jus asmenims, o ypač tėvams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą