Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 3 d.

Penktadienis kitoks – romantiškos nuotaikos nebus rezultatyvios. Teks susitelkti į veiklą, nors tai darbo savaitės pabaiga ir norisi greičiau pasinerti į savaitgalio džiaugsmus. Diena tinkama įvairiems darbo susitikimams, gerai parengtiems susitarimams.

Taip pat derėtų atlikti užvilkintus, pamirštus darbus, grąžinti skolą ar bent dalį jos. Bus svarbu nemeluoti, nežadėti to, ko negalėsite įvykdyti. Reikalas tas, kad šios dienos susitarimus teks įvykdyti, – vienaip ar kitaip, bet aplinkybės privers tai atlikti, net jei nenorėsime. Deja, dabar laikas tarp užtemimų, kai sunkiau blaiviai įvertinti situaciją, tad impulso pagauti galime lengvai pervertinti jėgas. Tad penktadienį prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks tesėti žodį.

Penktadienis gana palankus vyresnio amžiaus asmenims, vadovams, taip pat vienišiams, asketams. Puiki proga kreiptis patarimo, pagalbos į garbingo amžiaus asmenis. Beje, vyresnio amžiaus asmenims prasideda palankus metas, tinkamas spręsti socialines, finansines problemas, ieškoti naujų galimybių savo gabumams, sukauptai patirčiai panaudoti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus rizikingoms pramogoms, audringiems šventimams – stigs atidos, didės nelaimingų atsitikimų, konfliktų tikimybė dėl Mėnulio užtemimo sekmadienio rytą, pirmadienis – itin sudėtingas ir netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis palankus sutartims su užsieniečiais tvirtinti. Gera proga pasirodymui viešumoje, svečiams priimti, viešnagėms.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį bus svarbu nesusitapatinti su svetimais rūpesčiais, juk kiekvienas turi dirbti savo darbą.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis palankus bendrauti su svarbiais žmonėmis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti ilgalaikius dokumentus.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį labiau gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę. Ir neskubėkite daryti išvadų. Tai palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius ne tik su veikla, bet ir remontu namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį pravartu griežčiau pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams. Palankus metas tvarkyti turto dokumentus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį stenkitės elgtis kukliau, siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą ir paramą, beje, tai nebus sunku padaryti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį neskubėkite įsipareigoti – vėliau galite būti šantažuojami duotu žodžiu. Jei įtarsite, kad niekuo negalėsite žmogui padėti, nesuteikite tuščiai vilties, tad mažiau kalbų, daugiau darbų. Nepatartina keisti darbovietės, pereiti į naują (nebent grįžti į seną).

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis tinkamas ilgalaikiams susitarimams. Gera proga priminti apie skolos gražinimą draugui ar giminaičiui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį susitelkite į veiklos rūpesčius. Tiks derėtis su partneriais dėl sandorių, su vadovybe dėl palankesnių sąlygų darbe, aptarti finansines perspektyvas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį irgi nepersidirbkite, nesiimkite nieko sunkaus, sudėtingo. Diena palanki konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Nors padaugės apribojimų, sąlygų, sugebėsite į tai sureaguoti adekvačiai ir net pasinaudoti naujais (iš tiesų senais) nepatogumais. Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Veikloje neplanuokite nieko iš esmės naujo.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, su šefu ar partneriais aptarti veiklos perspektyvas. Tiktų kolegai, viršininkui, bičiuliui priminti jums duotą žodį, nenustebkite, jei ir jums kas nors primins neįvykdytą pažadą. Vakare palanku susitikti su senais draugais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą