Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 3 d.

Nereikėtų tikėtis, kad savaitgalį teks skirti ramiam žavėjimuisi pasaulio darna. Likimo kaprizai, nepasitenkinimas tuo, ką turiu, kas čia šalia, suteiks poilsiui dinamikos – nuobodžiauti neteks. Kitaip kalbant, svajonės, lūkesčiai neatitiks realybės. Viskas smagiai klostysis, lydės pakili nuotaika tol, kol nesieksite kažko ypatingo – norai kainuos, ir teks už juos mokėti ne itin priimtiną kainą. Geriausia per išeigines ilsėtis gamtoje su tais, kas jums mieli bei malonūs.

Nei šeštadienis, nei sekmadienis nebus geras romantiškų, taip pat draugiškų pažinčių užmezgimui. Netinkamas laikas ir meilės santykių aiškinimuisi, pretenzijų reiškimui. Ir ne tik savo antrajai pusei, bet ir artimiesiems, o taip pat draugams, kaimynams ar visiškai nepažįstamiems asmenims. Deja, konfliktai megsis žaibiškai – pakaks ir nežymios priekabės.

Bus nepalanku pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus. Netinkamas laikas azartiniams žaidimams.

Pramogaujant, ypač prie vaišių stalo irgi taps svarbiu saikas: venkite persivalgyti, būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs. Tačiau buvo palanku regėti bei valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai tuštintis, išsitepti purvu, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namuose dingtų; jei kas savaime namuose užsidegtų, perdegtų lemputė arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa; visą dieną trokšti ar žagsėti; pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį; vyrams moterį užgauti, įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: jei lytų saulei šviečiant, vaivorykštę išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Būkite korektiškesni kitų nuomonei ir nesikiškite į niekieno reiklaus, kol jūsų nepaprašys patarimo, pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atlaidesni savo sutuoktiniui ir nemėginkite suprasti, kuris teisus.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums nereikėtų šiandien imtis rizikingų darbų, spręsti painių problemų.

Vėžys (06 22–07 22). Jūs pernelyg įsitempę ir susirūpinę dalykais, kurie ir taip savaime išsispręs, jei tik palauksite, tad neaštrinkite santykių su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis puikus kur nors išvykti toliau nuo namų, susitikti su seniai matytais žmonėmis.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis gana įtemptas iki pavakarės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės likti dosnūs ir malonūs. Šeštadienį jus džiugins daugybė dalykų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis maloniai primins, kad viskas susideda iš smulkmenų, tad pakaks vieno teisingo žingsnio ir viskas ims dėliotis savaime į vietas.

Šaulys (11 23–12 21). Galite patirti retų įspūdžių, sužinoti vertingų dalykų bei įgyti įdomių draugų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį verta pasitelkti pozityvaus mąstymo naudą. Jau sekmadienį pavyks suprasti, jog buvote neteisūs niurzgėdami.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis itin sudėtingas vyrams – išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Mažiau planuokite – gali tekti užsiimti visai kitu.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis vers paanalizuoti bei kritiškai įvertinti savo reakcijas, mąstymą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą