Dera likti santūriems ir geranoriškiems

Šeštadienis iki 22 val. 27 min. – sudėtingas pilnaties metas, kai dera likti santūriems ir geranoriškiems. Kad ir kas nutiktų, siekite kontroliuoti emocijas, ant nieko nepykti, nieko neteisti, o suprasti, pateisinti. Beje, tądien tikrai bus nesunku suvokti kitą, įlįsti į svetimą kailį. Kita vertus, patys nebūkite labai atviri – nėra geras laikas atverti širdį, paslaptis kam nors patikėti. Gal jus ir teisingai supras, bet apie jūsų rūpesčius gana greitai sužinos kiti.

Šeštadienis – gera diena tvarkytis, atsisakyti nereikalingo, nešvaraus savo gyvenime. Vakaras žada taiką, nusiraminimą – praleiskite jį su pačiais brangiausiais žmonėmis. Bus didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni, atidesni minioje, venkite spūsties. Pasisaugokite vagių, apgavikų, sukčių.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti iki kraujo, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, jog net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Tai klaidų, iliuzijų metas, konfliktinis bei traumingas. Sekmadienį pasijusite geriau.

Jautis (04 21–05 20). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Išaugs traumų tikimybė – niekur neskubėkite, niekur nerizikuokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio teisingi, šeštadienį ne laikas kažką aiškintis, juolab ką nors spręsti. Atidėkite rimtą pokalbį kitai savaitei, o dabar, jei nėra reikalų namų ūkyje, išsiruoškite ilgam pasivaikščiojimui gamtoje. Jei yra galimybė, daugiau laiko praleiskite prie vandens.

Vėžys (06 22–07 22). Planai gali suirti dėl nenumatytų priežasčių – nuo jūsų mažai kas priklausys. Pasistenkite, kad nepasiduotumėte svetimai įtakai – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite norui būti atviram sutuoktiniui – tai netikusi diena aiškintis santykius ar kažką prisipažinti, jus tiesiog neteisingai supras.


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2021/07/24/news/palmiros-horoskopas-sestadieniui-liepos-24-d--20184510/

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis nepalankus, jausite tam tikrą diskomfortą. Gali pablogėti nuotaika. Ir nepykite, jei pasirodys, kad jūsų negirdi, nesupranta, nepastebi. Jei reikšite pretenzijas, bus blogiau. Diena netinkama užsiimti kažkuo įtemptu, sudėtingu, tad nesiimkite ne tik sunkiai dirbti, bet ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis provokuos pyktis dėl visokių niekų. Užsiimkite sunkiais darbais, kad neliktų laiko analizuoti artimojo trūkumų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien gresia nesusipratimai, painiava bendraujant su vaikais bei mylimaisiais. Beje, diena nebus palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Labiau pasaugokite vaikus. Nepatartina aiškintis santykių ir su mylimu asmeniu – be reikalo gali pasirodyti, kad vienas kitam netinkate.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones bei viešnages, susitikti. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo, nuo žmonių, kurie jus erzina, provokuoja ginčams. Netinkama proga aiškintis ir kur taip dažnai dingsta sutuoktinis (mylimas asmuo), kodėl meilės balanse stygius. Nurimkite: sekmadienį vėl atgausite ūpą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis neprognozuojamas, galimos neplanuotos išlaidos. Nepasiduokite provokacijoms ir saugokite pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas tądien nutiktų, geriau nepriiminėti radikalių sprendimų, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Pasistenkite atsiriboti nuo minčių apie svetimas ydas, mažiau analizuokite nuoskaudas dėl nesusipratimų santuokoje, verčiau mintis bei veiklą nukreipkite į paprastus, malonius dalykus.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis neramus, kai viskas mainosi, kai pakanka įtampos, nenumatytų aplinkybių, dėl kurių tenka atsitraukti. Labai kitais nepasikliaukite – remkitės tik į save!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą