Palmira: dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte

Trečiadienį lėtinkite darbo tempus ir iš esmės naujų darbų nepradėkite. Diena bus puiki, jei neskubinsite įvykių: kai nurimsite, imsite jausti, suvokti tai, kas jums padeda, kas harmonizuoja. Dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte, suprasite tai, kas anksčiau buvo gūdus miškas...

Tai palankus metas tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, o taip pat užsiimti užvilkintais, atidėtais, pamirštais darbais. Bus sėkmingos ir dingusių daiktų, dokumentų, sunkiai prieinamos informacijos paieškos. Tiks tikrinti sveikatą – gali paaiškėti slaptos ligos.

Tiks spręsti darbines, socialines problemas. Verta kreiptis į šefą ar į valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais.

Gera diena finansiniams, darbiniams įsipareigojimams prisiimti bei susitarimams, svarbių dokumentų, susijusių su piniginiais, turtiniais reikalais, verslu, karjera, tvirtinimui. Tinkamas laikas tvarkymuisi, remontams ir nepalankus pramogavimui. Beje, šiandien gana gerai suvoksite savo tikruosius poreikius, kurie galbūt anksčiau buvo nepastebėti, neįvertinti, atrodė nereikšmingi, menki, per maži, kad į juos dėmesį kreiptumėte. Tad dabar gera proga dieną skirti tam, kad išsiaiškintumėte, ko jums asmeniškai reikia pačiose įvairiausiose sferose (tarkim, maistas, papildai, bendravimas, veikla, apranga, apsauga ir t.t.). Jei ko iš tiesų šiandien norisi, jei kas tikrai patinka (net jei tai mažmožis), būkite tikri, kad tai jums svarbu bei naudinga.

Patartina daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Palanku gilintis į šeimos geneologinį medį. Gerai prisiminti mirusius protėvius, lankyti kapus. Tinkamas laikas pirkti namams, buičiai reikalingus baldus, techniką. Gerai įsigyti ir veiklai skirtus daiktus.

Diena labiau svarbi bei palanki moterims, finansininkams, medikams. Na, o pats sėkmingiausias laikas – tarp 12 val. 40 min. ir 14 val. 20 min.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – reiškia, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų apie klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, taip pat nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų, garsiai knarkti iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus įvairių reikalų tvarkymui; patartina nešioti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali bei įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būkite atidūs, kad nepakartotumėte praeities klaidų. Ir labiau gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę. Neskubėkite daryti išvadų apie žmones pagal nuogirdas ar jų pačių kalbas – išsiaiškinkite, ką jie yra iš tiesų nuveikę. Tinkamas laikas tvarkyti reiklaus, susijusius su veikla ar remontais namuose. Tai paslaptingos pagalbos metas – kažkas išties pagalbos ranką.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį – nebloga proga pareikalauti atsakyti už savo veiksmus asmenį, kurį mylite. Pravartu griežčiau pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams. Palankus metas tvarkyti turtinius dokumentus. Tinka prašyti paramos karjeroje, galima skolintis pinigus veiklai.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį bus palanku užsiimti sutuoktinio, šeimos reikalais, spręsti gyvenamosios vietos, kraustymosi, nuomos klausimą. Visais klausimais vyrams reikėtų griežtai paisyti žmonų nuomonės.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – puikių sumanymų, išskirtinių susitarimų diena. Neatsisakykite pakvietimų į įvairius susitikimus – šiandien gali užsimegzti puiki pažintis su įtakingu žmogumi. Atsakingam reikalui sutvarkyti ieškokite įtakingų draugų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį puiku spręsti materialines problemas, pasirašinėti sutartis, sandorius, imti kreditą, skolintis pinigus ar juos investuoti. Neblogas metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, sandorių tvirtinimui. Tinka reikalauti pamirštos skolos grąžinimo.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį prasminga pademonstruoti savo ryšius, pasirodyti viešumoje su žymiu ar tiesiog gražiu žmogumi. Beje, vyrams graži moteris šiandien gali atnešti laimę. Palankus metas atsakingiems partneriškiems susitikimams, deryboms. Ypač moterims reikėtų siūlyti savo idėjas, projektus, sugebėjimus vadovybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite gauti gerą patarimą iš sutuoktinio, bendradarbio – tad nesiginčykite ir pasistenkite dar šiandien juo pasinaudoti. Gera proga kreiptis konfidencialios pagalbos į įtakingą moterį dėl darbinių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, jei norite pasireikšti, atkreipti į save dėmesį – ieškokite tinkamo fono. Tai išskirtinė diena – netikėtai kai kas svarbaus (ir darbe, ir santykiuose su mylimu žmogumi) gali pasikeisti jūsų naudai.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, su šefu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvas. Vakaras palankus susitikimams su senais draugais. Tinka pirkti prestižinius daiktus namas, ofisui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį labiau naudingi susitikimai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis – keiskitės informacija, tarkitės dėl jūsų sumanymų įgyvendinimo. Jei gausite pasiūlymą pereiti į kitą darbovietę – verta sutikti. Gali užsimegzti naujos naudingos pažintys.

Vandenis (01 20–02 18). Nors nuo ryto jausite augančią įtampą, tačiau šiandien viskas tik į naudą (ypač moterims). Palanku spręsti skolų, mokesčių problemas. Beje, galite sulaukti netikėtų pinigų, pamirštos skolos grąžinimo.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį, kad ir kuo užsiimsite, pasieksite puikių rezultatų. Tad šiandien tiktų pradėti įgyvendinti svarbų dalykinį (ypač finansinį) sumanymą. Ir būkite dosnesni sutuoktiniui – nešykštėkite nei laiko, nei nuoširdumo.

lrytas.lt infromacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą