Palmira: štai kam penktadienis, 13-oji, bus sudėtingesnis

Labai nerimauti dėl intriguojančios penktadienio datos bent jau moterims nereikėtų – joms diena nebus sudėtinga. O štai vyrams rūpesčių gali kiek pagausėti – jie bus priklausomi nuo praeities klaidų bei poelgių, teks analizuoti priklausomybę nuo ankstesnių neteisingų sprendimų bei ieškoti būdų, kaip išvengti tų pačių klaidų pakartojimo ateityje.

Diena bus tinkama finansinių, socialinių problemų sprendimui, palanki sandorius tvirtinti. Spręskite karjeros problemas, ieškokite tinkamesnės darbo vietos. Tinka aptarinėti su šefu jūsų finansines perspektyvas, pasirašinėti naują darbdavystės sutartį. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Manoma, beje, kad geru ženklu finansinei sėkmei būtų gauti pinigus.

Šiandien kiek išaugs traumų dėl kritimo iš aukščio tikimybė. Būkite atsargesni dirbami aukštyje, lipdami kopėčiomis ir pan.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – tai nesėkmės piniginiuose, turtiniuose reikaluose bei karjeroje.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Žvilgsnis į priekį: kelionėms, įvairiems susitikimams palankesnis šeštadienis, sekmadienis labiau palankus ramiam poilsiui prie vandens; šeštadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda; sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; pirmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį vertėtų dažniau prisiminti, kad jūs ne vieni! Ir esate labai reikalingi! Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Palanku pradėti bylinėjimąsi.

Jautis (04 21–05 20). Trukdymai nereikšmingi, jie ne tik nepakenks, bet ir padės pasiekti dar geresnių rezultatų. Dirbkite sąžiningai, nesigailėdami jėgų – dabar galite daug laimėti!

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį netikėtumas gali pakeisti jūsų planus (ir jausmus), tačiau tai atvers naujas galimybes. Nebijokite rizikuoti. Jus gali pasiekti žinia apie kažkada mylėtą žmogų. Sena meilė gal dar nesurūdijo?

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį norėsis daug ir nedelsiant! Tiesa, jei mėginsite pagreitinti įvykių eigą – sulauksite atvirkščio rezultato. Šeima turi likti prioritetu visais atžvilgiais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto įsigijimu.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nesistenkite labai veržtis į priekį. Labiau orientuokitės į praeitį, susitikite su žmonėmis, kurie buvo jūsų bendražygiai, partneriai. Gera proga norintiems atnaujinti seną veiklą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienio idėjos, gauti pasiūlymai atneš naudos! Tik neskubėkite, likite nuoseklūs. Diena suteiks puikių progų užmegzti naują romantišką ryšį...

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis šaunus, kai pavyksta sutvarkyti svarbius bei nemalonius reikalus. Vakaras palankus tik poilsiui, geras viešnagei pas senus draugus, verta apsilankyti ir gurmaniškame restorane.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį sena svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti ir kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis tinkamas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, organizacijomis, galinčiais įtakoti jūsų karjerą, sėkmę versle ir pan. Ne viskas bus sklandu, tačiau šios dienos triūsas nenueis veltui. Tinka ieškoti veikloje klaidų bei jas taisyti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio susitikimai, pasiūlymai bus svarbūs – padės sutvirtinti jūsų pozicijas. Tiesa, būtina labiau įsiklausyti į intuiciją, mokėti atseikėti atsitiktinius dalykus. Dažniau prisiminkite praeities pamokas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį galite pasijusti kiek pasimetę, bent nelabai suprasite, ko norite, tiesa, suvoksite, ko nenorite, ir imsite gana kritiškai vertinti partnerius, vadovus bei kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – šiuo metu būsite linkę viską perdėti, sutirštinti spalvas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą