Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 19 d.

Antradienis puikus valingiesiems – tai jų sėkmės bei pripažinimo laikas! Net jei nemanote, kad tokie esate, susitelkite ir imkitės ryžtingai, pasitikinčiai tvarkyti reikalus. Sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas efektingai pristatyti save įtakingiems asmenims, vadovybei. Pirmas įspūdis daug ką lems, tad būdami blogai nusiteikę ar netvarkingai apsirengę nesusitikinėkite su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų reikalus, santykius su artimaisiais bei tais, kurie dar jūsų nepažįsta.

Verta kažką nepavykusio perdaryti, atnaujinti kažkada sėkmingą veiklą ir imtis naujų darbų. Diena palanki įvairiems susitikimams bei susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui, sandoriams, reklamai, pristatymams. Bus palanku spręsti socialines, juridines bei finansines problemas – pakovokite už savo teises, pinigus bei įtaką. Palanku su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio, karjeros perspektyvas.

Tinka pradėti mokytis kažko naujo arba atnaujinti pamirštas žinias. Sėkmingi grupiniai užsiėmimai.

Na, o svarbiausia bus sutelkti jėgas – tai, ką darysite bendrai, pranoks visus lūkesčius! Tad bendravimas taps lemtingas.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti medžius, kelią, mirusiuosius draugus, giminaičius. Blogai buvo matyti peilius, žirkles, iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: jei vėjas kepurę nuneštų, jei skėtis ar peilio ašmenys sulūžtų, įsipjauti, įsidurti, ką nors susižeisti kruvinai, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, kokį nors daiktą.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, pamesti keletą centų, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis išskirtinis, kai gali išsipildyti didelė svajonė. Atsivers puikios sąlygos plėsti galimybių bei įtakos ribas – galite tapti žymūs, įtakingi. Tiesa, pergalė ateis kovotojams. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su įtakingu asmeniu, savo viršininku, o taip pat neįveikiamu biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate ar kuris nenori jūsų suprati, įvertinti.

Jautis (04 21–05 20). Keblumai, problemos spręsis savaime – nepraraskite kantrybės antradienį. Beje, jums gali pagelbėti įtakingi asmenys ar žmogus iš toli. Labiau seksis tiems, kurie remiasi intuicija.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį galite įgyti įtakingo asmens pagarbą, sulaukti paramos iš vadovybės – drąsiai siūlykite savo projektus, reikškite savo nuomonę. Gera diena ieškoti bendraminčių savo veikloje bei su jais planuoti būsimus darbus.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti didelius tikslus. Ir nesibijokite kreiptis į vadovybę su reikalavimais, prašymais, ypač dėl algos padidinimo ar aukštesnių pareigų gavimo.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pasinaudokite atsiveriančiomis plačiomis galimybėmis. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėtotumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Mergelė (08 23–09 22). Ar ne pernelyg kuklinatės, neįvertinate savo iškilumo bei įtakos aplinkiniams? Antradienis – sėkmės metas, kai verta rizikuoti reikaluose, spręsti itin sunkiai įveikiamas (ar suvokiamas) problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame bendravime.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – užtarnautos sėkmės metas, kai pavyksta laimėti ilgą kovą! Dabar jūs lyderiai! Drąsiai siekite savo. Patartina su darbdaviu (partneriu) aptarti jūsų veiklos, uždarbio perspektyvas. Gera diena pasirodymui visuomenėje, reikšmingiems susitikimams, susitarimams, rimtų partneriškų ryšių užmezgimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį viskas, kas vyks, bus naudinga jūsų veiklai. Tiesa, nebūkite pasyvūs – labiau pakovokite už save. Palanku kreiptis į vadovybę su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu. Gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – nuostabus metas, žadantis didelę, retą sėkmę. Šiandien derėtų tvarkyti pačius svarbiausius reikalus, nuo kurių priklausys jūsų sėkmė. Nesibijokite akibrokšto, rizikuokite – ką dabar laimėsite, tuo ne vienerius metus džiaugsitės. Beje, darbo reikalus tvarkydami galite išgirsti ir kitokių – romantiškų pasiūlymų, ir jei nesate suvaržyti įsipareigojimais kitam asmeniui, ko gero, „ne“ sakyti nereikėtų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį verta labiau įsigilinti į save, išgirsti savo vidų: jei darysite taip, kaip jaučiate, turėsite kuo džiaugtis! Ir nepasiduokite abejonėms – viskas kuo puikiausiai pasiseks, tiesa, vertėtų pasinaudoti jums siūloma pagalba, ypač tėvų, šeimos, draugų. Spręskite šeimynines problemas, susijusias su gyvenamąja vieta, pinigais, buitimi. Partneriškus pasiūlymus veiklai verta priimti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – gera proga pakovoti už teisybę. Jums pavyks pakeisti savo vadovo, visuomenės, partnerių nuomonę apie save bei santykius jums palankesne linkme. Tad daugiau bendraukite, aiškinkite savo poziciją, įsitikinimus. Palanku pasirašyti svarbų dokumentą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – užtarnautų gerų pokyčių metas. Nurimstate, atgaunate jėgas – jos net dvigubėja. Diena suteiks gerą progą rasti naują pajamų šaltinį. Geras laikas ryžtingam pokalbiui su šefu jums svarbiu klausimu. Beje, gali megztis tarnybinis romanas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą