Palmiros horoskopas sekmadieniui, balandžio 24 d.

Sekmadienis apgaulingas, nestabilus, kai po tariama ramybe, geranoriškumu slėpsis pavojus, agresija. Tądien bus svarbu lankstumas, tolerancija – turėkite savo nuomonę, bet nesistenkite sumenkti ir svetimos. Ir neskubėkite veltis į ginčus (dažniau jie bus principiniai, tad nebūtinai teisingi), taip pat mokėkite nereaguoti į provokacijas. Galite susidurti su spekuliacija idėjomis – saugokitės, kad netaptumėte kažkieno kvailo užsispyrimo, neproporcingų norų auka.

Sekmadienį siekite likti ramūs, nesiduokite užvaldomi emocijų, ambicijų. Ne laikas užmegzti ir naujas pažintis, spręsti kokias nors problemas, dėl ko nors tartis, ką nors žadėti.

Diena netinkama audringoms ar rizikingoms pramogoms, pavojingoms kelionėms. Santūrus šeimos poilsis būtų teisingiausias pasirinkimas. Pasistenkite būti šiltesni, dėmesingesni artimiesiems, mažiau barkite, kritikuokite vaikus, nesiaiškinkite ir meilės santykių. Reikėtų vengti ir naujų smagių pažinčių (tai gali būti sukčiai, vagys), ypač kelyje, pasilinksminimo vietose.

Išlieka nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (transporto – itin), traumų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, kritimo iš aukščio, taip pat vagysčių, apgaulių tikimybė.

Nederėtų pirkti vertingos technikos, transporto, ryšio priemonių.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, jums trukdančių veikti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – finansiniai nuostoliai, jei užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkmė meilėje, o nėščiai – persileidimo pavojus, jei vyrą šuo aplotų, apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė, jei odą imtų niežėti be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai, jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija, ryte paslysti, nukristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną ar atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką – darna bei skalsa šeimoje, išvysti didelį paukščiukų būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką, rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Avinas (03 21–04 20). Gana sudėtingas sekmadienis.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite griežti ir kategoriški – tai nepaskatins simpatijų, juolab meilės jums. Tai ne pačios geriausios dienos rimtam pokalbiui su savo tėvais, vaikais ar sutuoktiniu. Ir būkite dosnesni, ypač artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį jausitės geriau nei kiti, ir seksis labiau, bet vis tik reikėtų atsisakyti rizikingų kelionių, audringų pramogų bei meilės nuotykių. Ir būkite kantresni artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį verta susitikti su gerais mielais draugais, kad neliktų laiko save „džiuginti“ mintimis apie gyvenimo prasmę, – atiduokite pirmenybę praktikai, o ne teorijai.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis – gana komplikuotas metas, kai reikia spėti visiems padėti, kai tikimasi ir pagalbos sau pačiam. Ne laikas santykių aiškinimuisi.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį itin venkite ginčų su sutuoktiniu – teisybės nerasite. Ir atsisakykite audringo pramogavimo – jums reikia pailsėti, sukaupti jėgas, sustiprinti sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis bus malonesnis, jei nesiimsite spręsti meilės problemų, nemėginsite atnaujinti nutrūkusio romantiško ryšio. Būkite atidesni vaikams, kantresni jų kaprizams.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius bei artimuosius. Pasistenkite dažniau nusileisti.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite matyti šviesiąją gyvenimo pusę – tai padės bent jau išvengti ginčų. Ir nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais – jie gali visiškai sugesti, ir dar pačioje nepatogiausioje vietoje. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis patikrins jūsų polinkį taktiškai elgtis. Labiau pasaugokite savo sveikatą bei sutuoktinio gerą ūpą. Viešnagėms diena irgi nepalanki. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį nestigs dėmesio, nors išties jums to nelabai reikės – norėsite nuo visų pabėgti ir ramiai pailsėti. Ir tai bus teisinga, nes bendravimas šiuo metu sekins.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį atsiribokite nuo pašalinių, sukurkite sau jaukią, romantišką aplinką, visus rūpesčius atidėdami.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą