Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 12 d.

Penktadienis dvilypis: gana palankus pirmą dienos pusę ir keblus po 14 val. 51 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tad pirmai dienos pusei planuokite svarbius susitikimus, spręskite jus slegiančias problemas. Iki popietės tinkamas metas ir reikšmingam apsisprendimui, ypač jei esate intuityvus žmogus.

Vėliau – painus, apgaulingas laikas, kai netinka kurti planų, ką nors žadėti ar daryti atsakingas išvadas – apsiriksite. Net jei iš pažiūros viskas atrodys gerai, nebūkite tikri, kad taip ir yra iš tikrųjų – kažkur slypės klaida, apgaulė, kurią išvysti bus sudėtinga. Pasistenkite nepasiduoti įtakai iš šalies – galite būti įtraukti į avantiūrą. Tiek kasdienėje veikloje, tiek asmeniniame bendravime būkite atidūs, siekite visur aiškumo, apibrėžtumo.

Antra dienos pusė nėra tinkama pramogoms, pasilinksminimams. Venkite svaigalų bei apsvaigusių asmenų. Didesnė apsinuodijimų, traumų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už kažko užkliūti, jei negalėtumėte batų raitelio atriši, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krentančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: šeštadienį iki 15 val. 4 min. – sudėtingas laikas, vėliau – palankus metas įvairiems susitikimams, kelionėms, sekmadienis – aktyvaus bendravimo metas, tiesa, keliaudami, pramogaudami likite saikingi; šeštadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; sekmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai; pirmadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienio rytmetį jausitės visai smagiai ir jums gali pavykti sutvarkyti svarbų konfidencialų reikalą. Tačiau po pietų – apgaulingas metas, tad imkitės tik privalių kasdienių darbų. Būsite pernelyg įtaigūs, jautrūs – kai kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu, patiklumu, draugiškumu ar jums nepalankia situacija. Venkite svaigalų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienio rytmetys geras įvairiems sutarimams, deryboms ar tiesiog taikymuisi, atsiprašymams. Tiesa, dienos nuotaikos, o kartu ir ketinimai greitai kis, o antrą dienos pusę būsite linkę ir pervertinti savo galimybes, nepaisyti realios situacijos. Draugų pagalba labai nepasikliaukite.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis iki popietės tinkamas darbo reikalų tvarkymui, palankus komandiruotėms. Po pietų – keblus laikas, tad geriau atidėti sprendimo priėmimą, net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite visai kitoje vietoje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis puikus iki pavakarės. Tai bus tinkamas laikas susitikti su jums svarbiais žmonėmis, palankus kreiptis su prašymais. Gauti patarimai bei pasiūlymai bus naudingi. Po 15 val. – jau sudėtingas laikas, kai geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Viešnagės nepalankios. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti, ypač vakare.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis palankesnis anksti ryte. Po 10 val. įtampa ims augti. Iki pavakarės tinkamas laikas skolų, mokesčių, draudimo reikalų tvarkymui. Vėliau – gana slegiantis metas, kai reikia vengti bendravimo su tais, kurių nemėgstate .

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Pirma dienos pusė tinkama taikymuisi – mokėkite nusileisti, pripažinti ir savas klaidas. Beje, ne laikas ką nors vertinti po pietų – jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, sutuoktinį nebūtinai bus teisinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį, kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite labiau susikaupę, atidūs (ypač antrą dienos pusę) – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Mažiau žavėkitės pasiūlymais, gautais po 15 val. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi virškinimo sutrikimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis iki pavakarės sėkmingas, kai gali pavykti tai, kas paprastai nepavyksta. Deja, vėliau, galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės ir įsivelti į keblią avantiūrą. Neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadieniui geriau nieko svarbaus ar sudėtingo neplanuoti, nebent ankstyvam rytmečiui. Patartina vengti bendravimo, ir, jei pavyktų, svarbius susitikimus atidėti. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite šalčiau. Šią dieną (ypač po 15 val.) geriausia praleisti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis iki pavakarės geras svarbiems susitikimams, tačiau vėliau galite nepastebimai įsivelti į painų reikalą. Geriau jau nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur sudalyvauti, viską turėti – jums pritrūks realumo pojūčio vertinant savo bei kitų galimybes.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį verta pamąstyti, kas jus verčia to ar ano norėti. Paklauskite savęs, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes. Ir jei apie tai pasvarstysite ryte, rasite teisingą atsakymą. Po 15 val. blogas laikas pirkti vertingus daiktus, įsipareigoti finansiniuose dalykuose.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis iki pavakarės itin palankus, kai reikia tvarkyti svarbius reikalus, spręsti rūpimus klausimus. Vėliau, deja, galite apsigauti, kai dėl neapdairių žingsnių, impulsyvių sprendimų jus gali apkaltinti melu, sukčiavimu, gal neištikimybe. Vakare nesivelkite į romantiškus nuotykius bei venkite svaigalų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą