Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 12 d.

Sekmadienis palankesnis iki pietų, nuo 13 val. 34 min. prasideda kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Tai bus apgaulingas metas, netinkamas šventimams, rizikingoms pramogoms. Tai apgaulių, iliuzijų metas, kai nereikia nieko vertinti bei daryti kokių nors išvadų. Pasisaugokite, kad nepatikėtumėte melu, neprarastumėte savitvardos, jei tai bus susiję su orumo ar meilės jausmo įžeidimu. Tiesa, jei yra ką slėpti, būkite atsargūs – dabar lengvai yla iš maišo išlįs.

Sekmadienį patartinas uždaresnis šeimyninis bendravimas – šventimams, pramogavimui netinkamas laikas. Venkite svaigalų. Labiau pasisaugokite sukčių, apgavikų, būkite atsargesni kelyje.

Vis dėlto likite ramūs ir labiau tikėkite, kas viskas, kas vyksta, tik į gera, tuomet neteks sutrikti, kad neišėjo taip, kaip norėjote, kad tie, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, žmonės nudžiugino ne visai maloniomis staigmenomis...

Sekmadienis nebus palankus romantiškoms pažintims – tai tas laikas, kai „meilė – akla“... Vėliau teks nebent stebėtis: „kur buvo mano akys?“

Labiau tikėtini apsinuodijimai maistu, vaistais, alkoholiu, o taip pat vandentiekio, kanalizacijos avarijos. Labiau pasaugokite pinigus, turtą – didesnė vagysčių, sukčiavimo, apgaulių tikimybė.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkme karjeroje, sveikata. Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas imtų svilti, einant užkliūti už kažko, jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti (būti apsnigtam) Saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krentančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusė, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį po pietų verta apsilankyti pas gerus draugus, – suprasite, jog ne tik neturite pagrindo nerimui, bet ir galite vienaip ar kitaip pakreipti įvykių eigą. O artimiausiu metu taip ir nutiks.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį bus svarbu daugiau laiko skirti ramiam poilsiui, pasistenkite gerai išsimiegoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis itin painus. Vis dėlto antrą dienos pusę labiau verta pabendrauti su senais draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivadovaukite savais norais bei poreikiais, įsitikinimais – apkartinsite sekmadienį sau bei artimiesiems. Sekmadienio popietė tinkama oficialesniems sutikimams.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienio pirma pusė apmaudi, – ne laikas aiškintis asmeninius santykius. Vis dėlto vakarop sulauksite nuoširdaus dėmesio, palaikymo, pritarimo. Palanku bus išsiruošti į svečius.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis, deja, gali tapti problemiškas, ypač jei pirmą dienos pusę sieksite daugiau įspūdžių patirti bei išsiaiškinti santykius šeimoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienio popietę atsiras progų susitaikymui bei nusiraminimui, tad vakaro susitikimai bus visai sėkmingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį bus svarbu gerai pailsėti bei sustiprinti sveikatą. Tinka pradėti sveikatos stiprinimo kursą, pradėti vartoti tam skirtus papildus.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio antrą dienos pusę jūsų nuotaikos vėl giedros. Tai bus tinkamas metas šeimyninėms šventėms. Tiesa, venkite aiškintis santykius su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį skirkite išimtinai namams.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio vakaras palankus aplankyti draugus, giminaičius, – jus tai nuramins, įkvėps šventiniam džiaugsmui.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmą sekmadienio pusę venkite ginčų dėl šeimos biudžeto, dėl artėjančių švenčių organizavimo, – tuomet bus nepalanku ir pirkti brangius daiktus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą