Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 22 d.

Jei turite skubių ir svarbių reikalų, kuriuos reikia šią savaitę sutvarkyti, suskubkite trečiadienį – nieko svarbaus neatidėkite ketvirtadieniui. Diena nebus itin sklandi, – gali jaustis nepaaiškinama įtampa, kilti kliuvinių pačiu nereikalingiausiu metu. Tad būkite pasiruošę stabdžiams, nesusipratimams ir kiekvienam darbui rezervuokite daugiau laiko, nei paprastai skiriate. Na, o palankiausias laikas įvairiems susitikimams, susitarimams ar vertingam pirkiniui – nuo 11 val. 50 min. iki 13 val. 40 min.

Šiandien svarbu ugdyti savikritiką – mokėkite pripažinti savo kaltes bei susilaikyti nuo kitų žmonių neigiamo vertinimo – būkite tikri, kad juose išvysite savuosius trūkumus. Stenkitės pasigilinti, ką esate ne taip padarę, bei neraginami suskubkite ištaisyti ankstesnes klaidas.

Vakaras labiau įtemptas, – venkite emocingų bei kategoriškų sprendimų. Nebus tinkamas laikas skolintis ar skolinti, skolas grąžinti.

Būkite atidesni kelyje eidami, vairuodami, – išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbių reikalų tvarkymui, įsipareigojimams; palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis tinkamas tvarkyti reikalus, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Kita vertus, nepasitenkinimas gyvenimo kokybe, darbo rezultatais, mylimu žmogumi gali pasiekti nepageidautiną ribą. Pasekmė priklausys nuo jūsų meistriškumo: galite arba sugadinti reikalą, arba rasti problemos priežastį bei ją panaikinti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galite kiek suklysti vertindami savo jausmus ar jums rodomą atsidavimą… Ne laikas nei euforijai, nei nusivylimui. Kita vertus, ramiai analizuodami galite rasti nesėkmių meilėje priežastis. Ir atidėkite svarbius veiklos sprendimus kitai savaitei, – jei šiandien iš karto niekas nepajudės, palikite viską ramybėje.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį įtampa pradės augti, tik nesikrimskite, jei kas nepavyks. Šiandien palanku atkreipti dėmesį į dalykus, kuriems amžinai trūksta laiko arba apie kuriuos nenorite žinoti. Būkite sau atviri bei sąžiningi. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas, – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galimi įdomūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, – ieškokite trūkumų. Nepraraskite saiko bei atsargumo, ypač tvarkant piniginius, turto reikalus. Ir nepasiduokite azartui, taip pat venkite azartinių žaidimų apskritai (ne laikas lošti iš pinigų). Ir nežadėkite savo pagalbos – gali būti itin sunku įvykdyti šios dienos įsipareigojimus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus (ypač gautus nuo 11 val. 50 min. iki 13 val. 40 min.). Tiesa, susitarimų tvirtinimą geriau atidėti kitos savaitės pradžiai. Vakare venkite impulsyvumo tiek apsipirkdami (galite apsigauti vertindami daikto, drabužio kokybę ar reikalingumą), tiek bendraudami. Ypač tarp 17 val. 40 min. ir 19 val. 40 min. venkite priekaištų sutuoktiniui, – nepasiduokite „negeram“ įtarimui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nereikėtų ko nors svarbaus imtis bei naujų darbų pradėti. Neįsivelkite į intrigas darbe. Vakare venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės, – jūsų galimybės irgi turi ribas. Tad jei patys laiku nesustosite – kaktomuša atsitrenksite į sieną.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį painiavos ims daugėti. Nepasimeskite, jei kas nesiseks, bet ir nesidžiaukite šios dienos pasiūlymais, taip pat atrastais daiktais. Na, svarbius veiklos susitikimus verta planuoti tarp 11val. 50 min. ir 13 val. 40 min. Tai bus tinkamas metas priimti svarbų sprendimą. Vakarą leiskite uždaroje aplinkoje su jums maloniais asmenimis.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, ir tai padės apsispręsti, ko jums reikia, ką geriau pasirinkti. Vis dėlto neskubėkite pranešti apie savo apsisprendimą. Nebūkite patiklūs reikaluose ir griežtai neplanuokite – greitu laiku dar kai kas keisis. Ir stebėkite draugus – suvoksite, su kuo ne pakeliui.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis iš dalies palankus, – jus vertins bei palaikys įtakingi asmenys. Svarbesnius darbo pokalbius, ypač su vadovybe, klientais, partneriais geriau skirti tarp 11 val. 50 min. ir 13 val. 40 min. Vakare ne laikas žadėti, įsipareigoti. Likite apdairesni kelionių metu, venkite mažai pažįstamų asmenų. Ir artimiesiems, sutuoktiniui nebūkite labai reiklūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, nors prasidėjo Ožiaragio metas, tačiau ne viskas taip sklandžiai klosis, kaip norėtųsi. Kad ir kas nutiktų, neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Pasistenkite galvoti, kad viskas bus tik geriau ir geriau.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį bus svarbu nepražiopsoti sėkmės akimirkos, kaip ir laiku sustoti, kad nepradėtumėte pykti, nervintis. Siekite saiko, laikykitės aukso vidurio, – klaidinga bus manyti, kad viskas griūva, arba atvirkščiai, kad jau radote išeitį. Kita vertus, tai neblogas laikas spręsti dvejones, vertinti, kas teisus, kas ne, mat būsite pakankamai objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būkite atidūs smulkmenoms – tai padės sudėlioti trūkstamus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Vis dėlto venkite daryti skubotas išvadas. Tiesa, laikas tarp 11 val. 50 min. ir 13 val. 40 min. tinkamas veiklos sprendimo priėmimui. Kita vertus, nieko neprarasite (gal net laimėsite), jei įsipareigojimus atidėsite gruodžio 29 d.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą