Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 5 d.

Trečiadienį neskubėkite, nusiraminkite – mokėjimas išgirsti save, pamatyti nueitą kelią, įvertinti sukauptą bagažą šiandien pats svarbiausias dalykas. Patartina labiau atsižvelgti į nuojautas, taip pat įsiklausyti į užuominas. Netinka skubėti, gerai neapsvarsčius priiminėti atsakingus sprendimus, nes klaidos – ilgam. Reikaluose labiau seksis intuityviems asmenims.

Tai bus didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi.

Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.).

Beje, tai romantiškas metas, – skirkite pasimatymus, teikite dovanas. Tinkamas laikas ir naujoms romantiškoms pažintims.

Pasistenkite daugiau laiko rasti šeimai – vaikams, tėvams, seneliams, – ištesėkite seną pažadą. Palanku prisiminti mirusius protėvius, už juos pasimelsti, nueiti į kapus. Gerai užsiimti tuo, ką darė jūsų protėviai.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nėra labai svarbūs, reikšmingesni nebent moterims. Puiku, jei jos su kažkuo kovojo, matė ginklus.

Blogas ženklas: jei plaukai veltųsi, šukos sulūžtų, siūlai mazgytųsi, siūlo į adatą negalėtumėte įverti, rasti lėlę be galvos, susižeisti iki kraujo, jei laikrodis imtų vėluoti ar visai sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, atsitiktinai laužą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus kelionėms, tiesa, nepalankus naujų darbų pradžiai; patartina nešioti neryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko svarbaus ar sudėtingo neatidėtumėte kitoms dienoms. Gerai bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis, – susitikite su jais. Beje, gali užvaldyti norai, svajonės, ir nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti: išpildykite bent vieną seną troškimą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankus imtis atsakingų darbų. Palanku spręsti klausimus, susijusius su teisėtvarka. Jei jums reikia pasišnekėti su šefu ar aukštu, įtakingu asmeniu – darykite tai dabar, neatidėdami.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį netikėtai gali išsispręsti seniai kankinusi problema. Tinkamas laikas ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo, užtarėjo. Vakaras palankus viešnagėms ar svečių priėmimui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį intuicija itin sustiprės, tad vadovaukitės nuojautomis, – tai padės suprasti, kur ir kaip geriau susitikti su reikiamu žmogumi, rasti reikiamą žodį ar aptikti dingusį daiktą, dokumentą. Tiesa, neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį pamirštuose dalykuose, praeityje ieškokite naujų būdų, neišnaudotų rezervų tikslui pasiekti. Vertėtų tvarkyti juridinius reikalus, pasirašinėti susitarimus. Tai nebloga proga ir taikymuisi su sutuoktiniu. Palanku pradėti remontą savo namuose arba ofise.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadieniui daug neplanuokite atlikti – visko tikrai nespėsite. Gali pristigti atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kas, reikalaus tikslumo bei kantrybės. Tiesa, gerai eisis kūrybinis darbas. Beje, labiau kreipkite dėmesį ir į šiandien gautus patarimus bei įspėjimus dėl jūsų darbo ar sveikatos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį sudėtingi klausimai spręsis sklandžiai, beveik savaime. Gera proga rimtai pasišnekėti su savo atžalomis apie jų ateitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis nepalankus tvarkyti dalykinius reikalus, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, o taip pat buitines problemas. Mažiau reikšite pretenzijas tėvams bei šefui. Ir būkite atidūs sutuoktinio žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienio susitikimai bei susitarimai bus naudingi ilgam. Tiesa, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento. Daugiau bendraukite – draugų dėmesys gydys, įkvėps, o naujos pažintys taps naudingos veiklai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį galite suvokti svarbias tiesas, dėl ko esate laimingi ar nelaimingi, dėl ko mylite ar nemylite. Jei jus vargina bendravimo problema su artimaisiais, jei norite juos geriau suprasti, pasistenkite daugiau laiko praleisti kartu – net jei nieko neaptarsite, tarp jūsų užsimegs didesnis pasitikėjimas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – keista diena: atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tądien labiau eisis teorinis problemų sprendimas nei praktinis. Na, o jei kažkas vis vien neišeis, nesiseks, nereikėtų galvoti, kad kažkas negero nutiko – tiesiog jūsų gyvenime prasidėjo ramybės laikas prieš gimtadienį, kai reikia kaupti jėgas bei ilsėtis (nuo visko)...

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis netinka aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui irgi nepalankus metas. Tačiau būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kažkada praleidote dėl skubėjimo, fantazijos stygiaus ar nuovargio, ir rasti būdų atsigriebti. Palankūs konfidencialūs susitikimai bei susitarimai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą