Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 23 d.

Sekmadienį stenkitės būti paslaugūs, kantrūs ir atlaidūs (ypač savo artimiesiems). Tinkamas laikas viešnagėms, išvykoms, įvairiems susibūrimams, susitikimams su žmonėmis iš toli. Gera proga taikymuisi, kompromiso ieškojimui ginčytinu klausimu.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie buvo ryškūs, spalvoti. Ugnis, žaibas – esminės permainos gyvenime. Žvaigždės, dangus bei skraidymas – globa, norų išsipildymas. Šventieji bei jų atvaizdai – išbandymai, kraujas, mėsa – liga, koridoriai, uždaros, siauros patalpos, raktai, spynos – ligoninė, kalėjimas, gyvūnai – paskalos, melas.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namuose kas imtų svilti, apsiplikyti, gaisrą, juodus dūmus išvysti, be aiškios priežasties šalti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei į namus įsiveržtų stiprus vėjo gūsis – turtas, pinigai, gera kelionė, naujos pažintys.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį skirkite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei. Beje, šiomis dienomis galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris taps jūsų tikru draugu ar patikimu ilgalaikiu partneriu veikloje.

Jautis (04 21–05 20). Puikus sekmadienis, jei nesistengsite pastebėti visus artimųjų trūkumus, – nepamirškite artimųjų nuopelnų, jų gerųjų savybių.

Dvyniai (05 21–06 21). Tik neskubėkite tarti „taip“, juk dabar jūsų ženkle Juodasis mėnulis, tad galite lemtingai suklysti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi – nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo asmens pražangų.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir romantiškas ryšys (galbūt ir su senu draugu(-e)). Tinkamas laikas aptarti su mylimu asmeniu jus netenkinančius dalykus santykiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis žada netikėtas dovanas, malonias staigmenas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį – jūsų laikas: tapsite iškalbingi ir linksmi, pasitikėjimo savimi nestigs. Tai pasisiekimo metas – laukia intriguojančios pažintys, nuotykiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadieniui neplanuokite jokių atsakingų susitikimų.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis puikus aplankyti senus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių: sekmadienis juk skirtas poilsiui. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai: neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar oficialius susitikimus.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį pajusite palengvėjimą. Tai bus puiki diena susitikimams, pasimatymams. Diena palanki romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būsite linkę veltis į romantiškus nuotykius, – nė nepajusite, kaip užmegsite naują romaną...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą