Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 2 d.

Trečiadienį naudinga prisiminti, kad nauja – tik gerai pamiršta sena. Ir jei neužsibrėšite padaryti kažką tokio, ko niekada nedarėte, sukurti tai, ko dar niekas nemėgino, ne tik sau bei aplinkiniams nuotaikos nesugadinsite, bet dar ir naudos patirsite. Kad ši diena taptų turininga bei vaisinga, verta prisiminti, atnaujinti tai, ko kažkada mokėtės, ką anksčiau darėte. Visiškai nauji sumanymai (net ir labai perspektyvūs) kol kas strigs. Beje, gali tekti grįžti prie senos problemos, ir tai puiku, nes šiandien ji įveikiama.

Kita vertus, tai kovos metas, tad užsispyrimas pozityvus, ir sustoti pusiaukelėje nederėtų. Verta pakovoti už savo principus, idėjas. Tiks imtis aktyvios veiklos, taip pat dalykų, kurių nemėgstate, bet jie yra privalūs. Diena nėra palanki svarbiems ilgalaikiams įsipareigojimams. Na, o pats palankiausias metas svarbesniems darbams, susitikimams ar pirkiniams – nuo 11 val. 20 min. iki 13 val.

Patartini didesni fiziniai krūviai. Gerai daugiau sportuoti. Tinka pirkti sporto inventorių. Taip pat palanku įsigyti sidabrinius papuošalus (ypač su asmeninio totemo atvaizdu), kitus daiktus, įvairius peilius.

Daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebuvo reikšmingi, nebent naktis buvo apsiniaukusi, o regėtas vaizdas įsimintinas. Traktavimas įprastas. Pildysis per kelias dienas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei savas šuo staugtų, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei namuose įskiltų, suskiltų stikliniai daiktai, be aiškios priežasties odą niežėtų, jei laikrodis sustotų.

Geras ženklas: jie prie jūsų (ar prie jūsų namų durų) prieitų svetimas šuo ar katė, jei nuo ryto savas šuo smagiai lotų be aiškios priežasties – tai mirusių protėvių apsaugos ženklas, tiktų pašerti svetimą, atklydusį ir prie jūsų besiglaustantį šunį, katę, paukščius lesinti, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas senų, užvilkintų reikalų tvarkymui, iš esmės kažko naujo imtis nereikėtų; tiks nešioti tamsiai raudonus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pirma dienos pusė aktyvesnė ir sėkminga, vėliau – ramybės laikas, kai verta atsiriboti nuo rūpesčių, nereikalingo bendravimo.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gauti gerą patarimą. Bendrauti nevenkite. Puiku, jei aplankysite savo bičiulius.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų. Ir nepamirškite, kad dabar jums keliami aukšti reikalavimai – nesiimkite nieko, ko gerai nežinote.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis palankesnis po pietų. Pirmą dienos pusę tiktų spręsti skolų, mokesčių problemas, vėliau tinkamas metas svarbesniems dalykiniams susitikimams. Vakaras palankus išsiruošti į svečius.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – tinkama proga priminti draugams, giminaičiams apie skolos grąžinimą kaip apie būdą sutvirtinti gerus santykius. Geriausias laikas tam nuo 11 val. 20 min. iki 13 val.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, prieš reikšdami kam nors nepasitenkinimą, pamėginkite tą asmenį pateisinti bei savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Gera proga stiprinti ryšius su bendradarbiais, partneriais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį imkitės kasdienių darbų, siekite viską kuo geriau atlikti – galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Palankios bus vandens procedūros.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį reikia taupyti jėgas, stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais. Pirmą dienos pusę nieko rimto nesiimkite – vėliau sėkmingas metas.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį iki 13 val. suskubkite sutvarkyti svarbesnius reikalus, vėliau pasyvus metas – atsakingų darbų nesiimkite. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį netikėtas susitikimas, nelaukta žinia pastūmės teisingam apsisprendimui. Puiki proga pokalbiams apie santykių taurinimą su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis svarbesnis ir sėkmingesnis iki 13 val. Vėliau apie darbus galvoti nesinorės – tai svajingas metas: lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį daug iš savęs nereikalaukite – argi jūs neverti atostogų (mėnesį prieš gimtadienį tai naudinga)? Na, o jei dirbsite, neskubėkite – teks grįžti ir perdaryti. Palankesnė antra dienos pus nuo 13 val.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą