Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 24 d.

„Liežuvis – mano priešas“. Nors būsite nusiteikę geranoriškai, tačiau galite ir kitus, ir net patys save nustebinti netikėtai išsprūdusiu žodeliu, jums patiems nelauktu komentaru. Nė nepastebėsite, kaip kažką užgausite netikusiu komentaru, draugus, kolegas sukiršinsite, gal paslaptį išplepėsite. Jus pačius irgi gali suerzinti koks įkyrus geradaris, mėginantis kažką keisti jūsų gyvenime.

Deja, ketvirtadienį pakaks ne tik nuoširdumo, jautrumo bendraujant, tačiau ir karštakošiškų vertinimų bei nepatikrintos informacijos. Patiklumas pavojingas. Žinia, kad pats kvailiausias tampa ne tas, kas nesąmonę pasakė, o tas, kas nepatikrinęs patikėjo.

Venkite daug kalbančių, peršančių savo nuomonę. Nesiduokite įtraukiami į intrigas. Ir mokėkite negirdėti apkalbų. Būkite atidūs, kad jūsų bei aplinkinių nuotaika liktų puiki.

Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriais, elektros prietaisais. Nepalanku juos įsigyti. Netinkamas laikas pirkti transporto priemones.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: jei plaukai veltųsi, prie jūsų priliptų svetimi plaukai, siūlai, rasti pamestas adatas, sudaužyti stiklinį daiktą, pamesti raktą ar užraktą sulaužyti.

Geras ženklas: giedras dangus, dažnai nustebti, nusijuokti, jei jums kas pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis gana įtemptas, tačiau neblogas bet kokiai veiklai; palankios neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Kad viskas sklandžiai praeitų, būtina atsirinkti su kuo bendrauti, su kuo tartis. Būkite apdairesni dirbdami su dokumentais, informacija. Ne laikas moralizavimams namuose – kaltininkas nieko nesupras.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienio pirmoji pusė sklandesnė, tad svarbesnių reikalų bei susitikimų neatidėkite vakarui, kai apims nuovargis ir imsite mąstyti, kad jums daug kas atsibodo. Galimas daiktas, kad savo nepasitenkinimą išliesite ne ten, kur reikia, bei ne tam, kam jis buvo skirtas. Nesugadinkite be reikalo santykių su artimaisiais, savo šefu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis, ypač vakare – sudėtingas metas. Ne laikas ieškoti teisybės, nors jus gali apkaltinti nebūtais dalykais. Beje, jūs patys irgi galite smagiai apsirikti, ypač savo sutuoktinio atžvilgiu.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis dvilypis, kai norėsis tikėti, kad viskas bus gerai, tačiau kažkas keičiasi, mainosi, ir jums arba jau nebereikia to „gerai“, arba netikėtai imate ir sureaguojate į naujienas taip, kad užkertate kelią sėkmei. Šiuo kebliu laiku gelbės nebent užgrūdintas humoro jausmas. Palanku ką nors pertvarkyti darbe, namie.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų optimizmas aplinkiniams tikrai pagelbės ketvirtadienį. Tik būkite atidūs, kad neužgautumėte savo artimiausiųjų, mylimiausiųjų. Ne laikas barti vaikus, priekaištauti mylimam žmogui.

Mergelė (08 23–09 22). Gera diena poilsiui nuo dalykinių rūpesčių – netvarkykite rimtų reikalų, venkite biurokratų. Tiktų užsiimti namuose tvarkymusi iš esmės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį venkite bendravimo, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informacija – nebūkite patiklūs, kai kas linkęs jums akis apdumti. Pasisaugokite apgavikų, vagių bei įžūlių biurokratų. Vakare, naktį išaugs traumų, autoavarijų tikimybė. Būkite atidesni kelyje. Ir venkite ginčų – tiek su savais, tiek su svetimais. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nepasiduokite įkalbinėjimams, neskubėkite niekam nieko skolinti, dalinti. Jei ką nuspręsite dovanoti, pernelyg nesitikėkite padėkos. Vakare išaugs konfliktų tikimybė darbe, viešajame transporte, gatvėje. Ne laikas ginčytis su vadovybe, teisėtvarkos atstovais – tai gali kainuoti...

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį elkitės tik taip, kai jums atrodo – aplinkiniai jus gali suklaidinti. Neverta taikytis prie visuomeninės nuomonės. Ir venkite spontaniškų sprendimų. Jei bus apėmęs nepasitenkinimas, irgi nevertėtų išsakyti savo nuomonės. Net jei būsite visiškai teisūs – vėliau suprasite, jog be reikalo garsiai išsakėte savo mintis. Kol kas nereikėtų veltis į konfliktus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis pasyvus, ir bus teisinga atsitraukti nuo svarbių darbų, atsiriboti nuo bendravimo – dabar neverta kažką kažkam aiškinti, įrodinėti (juolab nurodinėti). Tuščia ir kažko tikėtis. Nepalankūs nei dalykiniai, nei šventiniai susitikimai, nei kelionės.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį kuo labiau savarankiški būsite, tuo sparčiau reikalus sutvarkysite. Tiktų pamąstyti ir apie permainas darbe. Tiesa, nedideles, pvz., verta pertvarkyti savo darbo vietą – tai teigiamai paveiks nuotaiką bei naudingai paskatins kūrybinę energiją. Beje, diena gana neprognozuojama, tad būkite pasiruošę iššūkiams. Į naujus veiklos pasiūlymus galite nekreipti dėmesio.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būsite kupini visokių įdomių minčių, naujų sumanymų – nenustygsite vietoje. Tačiau nieko naujo nesiimkite – gal jūsų laukia seniai nebaigtas darbas? Ne laikas su šefu aptarinėti reikalus (nebent ryte). Vakaras įtemptas ir visiškai netinkamas kažką aiškinti namiškiams, kažko reikalauti iš vaikų. Nesivelkite į ginčus su tėvais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą