Palmiros horoskopas šeštadieniui, vasario 26 d.

Šeštadienis bus kiek įtemptas, tad venkite santykių aiškinimosi, nepasiduokite pavydui. Ir nepraleiskite progos kreiptis su patarimu į vyresnės kartos atstovus. Vis dėlto diena tinkama kelionėms, įvairiems susitikimams, bendravimui, pažinčių užmezgimui. Priimkite svečius. Tiesa, venkite ginčų. Mažiau rūpesčių patirsite, jei parodysite daugiau pagarbos artimųjų bei aplinkinių nuomonei, požiūriui į gyvenimą.

Diena palanki darbui su sudėtinga informacija, tinka kažko mokytis. Na, o palankiausias metas susitikimams, reikalų tvarkymui, bendravimui, vertingesnių daiktų įsigijimui – nuo 11 val. 15 min. iki 12 val. 55 min.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti paukščius, gyvūnus, matuotis naujus drabužius – sveikata, turtas, šeimos pagausėjimas. Skraidyti – įgysite tikrą draugą. Blogai matyti save veidrodyje – jūsų paslapčių atskleidimas, būti nuogam – liga, nesėkmė. Ugnis – liga, nelaimė, žiema – liūdesys, vienatvė, nesėkmė.

Blogas ženklas: jie ryte ilgokai niežėtų kūną ( mentes – sergėkite vaikus, nesipykite su mylimaisiais, gresia ir neplanuotas nėštumas; juosmenį – venkite konfliktų su partneriais; pilvą – galimi nemalonumai darbe, nelaimė per naminį gyvūną; sėdynę – nesėkmės tolimose kelionėse, nemalonumai per užsieniečius: visa tai grės net mėnesį), jei indą sudaužysite – neteisingas pasirinkimas, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, druską išberti – konfliktai, chaosas.

Geras ženklas: rasti metalinį arba blizgantį daiktą – sulauksite vertingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai sulauks pelnyto atlygio.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį geriausia skirti bendravimui su tėvais, seneliais. Šeštadienį, beje, bus naudingas pokalbis su svarbiais žmonėmis veiklos, karjeros klausimais. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį bus svarbu susivaldyti, neparodyti reakcijos tiek bendraujant, tiek vairuojant automobilį...

Dvyniai (05 21–06 21). Kad ir su kuo bendrausite, kad ir ką veiksite, kad ir kas nutiks, ieškokite gerų dalykų, kitaip gana greitai sugadinsite sau bei artimiesiems nuotaiką, ir įvairūs barniai taps neišvengiami.

Vėžys (06 22–07 22). Šiomis dienomis reikia mokytis bendravimo su savo pora, su pasauliu – ugdykite kantrybę bei toleranciją. Ir tai jus pavers išminčiais.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis kupinas įvairiausių darbų, ir tikrai nemažai nuveiksite, viską spėsite. Šeštadienis geras esminiam tvarkymuisi. Būkite tądien atsargesni su darbo technika, transportu.

Mergelė (08 23–09 22). Gerų norų bei geros nuotaikos per akis, tačiau aplinkinius galite ir nuliūdinti, jei pristigs tolerantiškumo bei diplomatiškumo (šeštadienį tai bus itin aktualu).

Svarstyklės (09 23–10 23). Pabūkite namie su šeima, nebent sugalvotumėte išvykti aplankyti senus draugus ar giminaičius. Beje, būkite atidesni maisto kokybei šeštadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalis – ramaus džiaugsmo dienos, kai malonūs ir sunkūs, privalomi darbai ar net bendravimas su nemėgstamais kaimynais ar giminaičiais.

Šaulys (11 23–12 21). Stiprybės metas, kai ateina supratimas, kaip reikia teisingai gyventi. Gerai šias dienas skirti nueito gyvenimo kelio įvertinimui. Skaitykite senus, laiškus, vaikystės dienoraščius – taip atrasite iš naujo save, suprasite savo pašaukimą, naująjį kelią.

Ožiaragis (12 22–01 19). Imsite atsigauti po sunkios savaitės.

Vandenis (01 20–02 18). Malonios vienatvės metas, kai naudinga visą laiką pašvęsti tik sau. Atsipalaiduokite nuo rūpesčių, bendravimo.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis puikus bičiuliškiems susibūrimams – atsipalaiduokite gerų, senų draugų kompanijoje. Tiesa, jei šeštadienį jausitės įsitempę, geriau atsisakyti bendravimo ir kažkuo užsiimti gryname ore – pasportuokite, tiesiog pasivaikščiokite. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą