Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 3 d.

Ketvirtadienis – įtemptas bei agresyvus metas, kai kyla klausimas, kur nukreipti savo jėgas, kaip pasinaudoti energijos antplūdžiu produktyviai? Pirmą dienos pusę bus palanku analizuoti klaidas – tuomet atsivers anksčiau pasislėpusios rimtos problemos, nematomi trūkumai. Nepraleiskite tokios geros progos atidžiau pasigilinti ir į slaptas nuostolių priežastis.

Tinkamas laikas imtis sudėtingų užduočių, kažką keisti, perdaryti. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti socialinius reikalus. Siekite savo tikslų drąsiai, atkakliai. Tačiau jei bijote, tuomet visai nesivelkite į reikalą, nepradėkite kovos.

Dienos nuotaikos romantiškos, tad tiks pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį, palankumą. Beje, jei negalite apsispręsti, ar jums tikrai reikalingas tas žmogus, ar verta megzti naujus santykius, pasikliaukite šio ryto nuojautomis. Šis patarimas tiks ir tuomet, jei negalite suprasti, ar teisingą veiklos sritį pasirinkote, ar teisinga kryptimi judate. Tik nubudę pamėginkite įsivaizduoti jums svarbų žmogų, reikalą.

Taip pat galite pasigilinti į tai, ką valgote, kokius akmenis nešiojate, kaip rengiatės. Jei pajusite kažką malonaus, šilto, be abejo, jums tai tinkama sritis, palankus maistas, akmuo ir pan.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, žvaigždes, gėles. Blogai valgyti, svaigalus gerti sapne.

Blogas ženklas: jei batas sušlaptų, suplyštų, kas nors namie sulūžtų.

Geras ženklas: jei vėjas langą atvertų – geros permainos; įsidurti, įspjauti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, rasti kirvį, peilį.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis bus sudėtinga, liūdnoka diena – niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač vadovybei) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Jautis (04 21–05 20). Nepervertinkite savo jėgų bei galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais, tvarkant reikalus, bei draugų pagalba, patarimais. Tik mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – staigmenų pakaks.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje. Būkite atidūs, kad bendraudami su artimaisiais nepriekabiautumėte, nesipūstumėte, per daug iš jų nereikalautumėte.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai tas metas, kai imama lipti ant to paties grėblio... Ir neskubėkite žadėti – šiuo metu galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems rezultatams ar terminams.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nepergyvenkite dėl to, kad kažkur vėluosite, kažko nespėsite, kažkas duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus kvaili, neatsakingi. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą – didesnė avarijų, traumų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio atžvilgiu, bet ir geranoriškumo, tad galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti pergyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės iš artimųjų bei aplinkinių tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, nenuovokių piliečių pakaks... Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė. Saugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis apgaulingas – galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, apie mylimą asmenį. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti, tai veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys kažką ne taip suprasti ar būti kitų suklaidinti. Venkite ginčytis bei žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Apdairiau vairuokite automobilį, nevažinėkite be bilietų visuomeniniu transportu.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai vėliau bus naudingi, tad neatmeskite jų. Labiau taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Neįtarinėkite.

Žuvys (02 19–03 20). Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkęs viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą