Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 12 d.

Šeštadienis palankus bendravimui, įvairiems susitikimams bei pažinčių užmezgimui, šventimams. Tiesa, iki 16 val. nebus tinkamas laikas svarbiems susitikimams. Tai apgaulingas metas, kai nereikia tikėti viskuo, ką išgirsite. Likite budrūs, viską tikrinkite, neskubėkite priimti atsakingų sprendimų. Tai nebus tinkamas laikas ir brangių daiktų įsigijimui, ypač ryšio, transporto priemonių.

Po 16 val. palankesnis metas ir kelionėms, ir bendravimui, ir naujų pažinčių užmezgimui bei vertingų prekių išsirinkimui, pirkimui. Šis laikas ypatingas tuo, kad nereikėtų šykštėti pinigų – bus palanku išlaidauti, pirkti dovanas, aukoti labdarai.

Šeštadienį patartina daugiau laiko praleisti gryname ore, dažniau žiūrėti į dangų, į debesis, į žvaigždes.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkme karjeroje, sveikata. Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas imtų svilti; einant užkliūti už kažko; jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti debesį savo toteminio gyvūno formos ar krentančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusė, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Priekaištaudami artimiesiems, pykdami ant jų lengvai save į kampą įvarysite. Prisiminkite tik kai, kas buvo geriausio, šviesiausio, už ką esate jiems dėkingi.

Jautis (04 21– 05 20). Atsipalaiduokite nuo pat šeštadienio rytmečio: kiek esate padarę per savaitę – tiek gerai. Svarbiausia dėl nieko nesijaudinti, niekur neskubėti bei su niekuo nesiginčyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Leiskite sau ramiai pailsėti – bus svarbu tinginiauti kiek norisi bei gerai išsimiegoti. Beje, šeštadienį verta pamiegoti (ar bent patinginiauti) net iki pavakarės. Tik nuo 16 val. pasidės jums palankus metas.

Vėžys (06 22–07 22). Nekaltinkite savęs dėl visų nelaimių planetoje bei savo šeimoje. Beje, ne mažiau pavojinga bus ir visų nelaimių šaltiniu paverti savo sutuoktinį. Vis dėl to šeštadienio vakaras puikus – jums pavyks nusiraminti, susitaikyti su savimi bei antrąja puse.

Liūtas (07 23– 08 22). Jei šeštadienį bus sunku suvokti, kas vyksta, nesiimkite nieko spręsti bei keisti bent iki pavakarės. Na, o vakaras tinkamas viešnagei.

Mergelė (08 23–09 22). Jei nežinote, kaip apsispręsti, jei tapo bloga nuo visko, kas aplink jus vyksta – tai dar nereiškia, kad galima imtis ryžtingų, radikalių veiksmų. Bent jau iki 16 val. Vakare verta susitikti su senu geru draugu, kurio nuomonę visada vertindavote, ir nuoširdžiai pasidalinti savo abejonėmis, nerimu.

Svarstyklės (09 23– 10 23). Jūsų reiklumas bei kritiškumas bus kiek išaugęs. Labiausiai galite būti nepatenkinti savo pasiekimais ir kaltinti dėl to aplinką, visuomenę, šeimą... Apskritai šeštadienis iki pavakarės – tai neteisingų kriterijų, kvailų išvadų metas. Būkite atlaidesni sau – jūs savęs aiškiai neįvertinate!

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų tolerancija aplinkiniams taps išganinga! Neatsisakykite bendravimo, susitikite su draugais, priimkite svečius – jūsų patarimai, pagalba bus itin reikalingi. Tiesa, šeštadienį iki 16 val. reikėtų atsiriboti nuo nemalonių asmenų, juolab nekreipti dėmesio į naujienas, iš jų išgirstas.

Šaulys (11 23–12 21). Nereikia savęs barti, bausti ar gailėtis. Nepasiduokite akimirksnio nuotaikoms. Ypač šeštadienį iki pavakarės reikėtų susilaikyti nuo pagundos aiškintis artimo žmogaus senąsias nuodėmes.

Ožiaragis (12 22 –01 19). Neteisk ir nebūsite teisiamas – dažniau priminkite šią seną tiesą šeštadienį! Kad ir ką išgirstumėte, ji padės nepalūžti bei neprarasti tikėjimo tais, kuriuos mylite. Tiesa, gana sudėtingas šeštadienis bus tik iki pavakarės – vėliau jūsų nuomonės ims keistis.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis iki pavakarės kupinas nerimo, kai be reikalo prarandama viltis, kai dėl atsitiktinio žodžio kyla nesutarimai. Tačiau viskas jūsų rankose! Pasistenkite nejausti, nematyti, negirdėti nieko, kas gali jus suerzinti, supykinti ar užgauti. Beje, diena puikiai tinka esminiam tvarkymuisi, valymuisi namuose. Vakare atsigausite – tai puikus laikas susitikimams su bičiuliais.

Žuvys (02 19–03 20). Pakaks optimizmo, kad į galimus nesklandumus reaguotumėte kaip į gyvenimo smulkmenas. Vakaras palankus ir gimtadienio šventimui!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą