Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 17 d.

Kad ketvirtadienis praeitų sėkmingai, būtina nepasiduoti emocijoms, mokėti suvaldyti pirmąją reakciją. Tai įtemptas pilnaties metas, kai atrodo viskas labai dramatiška ir neatidėliojama. Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip susierzintumėte, neskubėkite kirsti atgal. Atidėkite savo atsaką, ir kai nurimsite – tikėtina, tai nutiks vakare, – tik tuomet mėginkite taikiai apsvarstyti jums svarbų klausimą. Tad likite atsargūs ir santūrūs.

Tiesa, būsite energingi, sumanūs, tad jei išliksite ramūs, nemažai spėsite nuveikti. Aišku, būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Taip pat dažniau tikrinkite darbus.

Nuo 17 val. 15 min. pagal Mėnulio kalendorių prasidės ramus susitaikymo metas, kai atgaunama vidinė pusiausvyra, grįžta darna. Skirkite šį laiką savo artimiausiems, mylimiausiems žmonėms. Tai bus geras laikas teikti meilės dovanas. Vakaras palankus ir vertingų daiktų įsigijimui.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai buvo sapne praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas. Košmarai reikštų įspėjimą apie mėnesio laikotarpiu galimus pavojus, nelaimes. Itin blogai buvo matyti gyvates, kates.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, karoliai sutrūktų, išsitepti purvu – nuostoliai, palysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminius gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tiktų nešioti gelsvai žalsvus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – gerų sumanymų laikas. Tiesa, bus svarbu atsiriboti nuo antraeilių, nesvarbių rūpesčių bei tikslingai siekti savo, kitaip gali žlugti puoselėtos viltys. Pasistenkite vakare prisipažinti apie dalykus, dėl kurių jaučiatės kalti – būtina, kad jūsų sąžinės niekas neslėgtų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti dėmesį į save, savo sumanymus pasiteisins. Tik būkite atidesni įsipareigodami, nesiimkite kažko iš esmės naujo, nepatikrinto, na, o prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį netiktų tvarkyti atsakingus darbinius reikalus. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jūsų karjeros, uždarbio perspektyvas. Net jei ir bus jums kai kas naudinga pažadėta, vargu ar žodis bus tesėtas. Vakarą patartina praleisti namuose su artimaisiais – nepraleiskite geros progos taikymuisi, santykių gerinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nenorėkite sužinoti to, ko jums nesako, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei tai leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis – aplinkiniai tai įvertins kritiškai, o jūsų pačių lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite neprašomi patarinėti, juolab mokyti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį gresia nenumatytos išlaidos, baudos. Pavojinga aiškintis santykius sutuoktiniams – išprovokuosite atšalimą, skyrybas. Tiesa, vakaras smagesnis. Tai puiki proga taikytis su mylimu asmeniu, sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Nepykite, jėga nieko nesiekite – tai atneš dar didesnius nuostolius (ne tik finansinius, bet ir moralinius). Išaugusi traumų, autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimetinėja draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų partneriškais santykiais (dalykiniais ir asmeniniais).

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį mažiau planuokite, žadėkite – dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių gali viskas sugriūti. Nebūkite patiklūs, netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia bei patikrinta informacija.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį kritiškiau vertinkite tiek dalykinius pasiūlymus, tiek prisipažinimus meilėje. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimu bei abejoti, nusivilti mylimu asmeniu. Jei norite išsakyti mylimam asmeniui savo slaptus išgyvenimus, tam bus tinkamas vakaras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nuoseklumas, blaivumas privalus – kitaip galite būti įvelti į reikalus, per kuriuos galite nukentėti ne tik finansiškai. Tai dvilypis metas, kai pakanka ne tik sėkmės, bet ir pavojų. Tad daug nenorėkite, mokėkite tenkintis tuo, kaip dabar yra.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį neskubėkite, mažiau jaudinkitės – šiuo metu esate linkę pernelyg viską dramatizuoti. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kažkas tuo klastingai pasinaudos. Labiau pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais bei kolegomis. Ne laikas brangiems pirkiniams.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį iki galo nepasikliaukite partneriais darbe, verta tikrinti bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač susijusią su pinigais arba artimaisiais. Likite pakantesni antrajai pusei – nesivelkite į ginčus, santykių aiškinimąsi. Būkite švelnesni sutuoktiniui ar mylimam žmogui – šilumos trūkumas gali būti neteisingai suprastas. Vakaras, beje, netikėtai gali tapti džiugus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą