Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 25 d.

Penktadienį būsite energingi, sumanūs, tačiau kažkuo nauju užsiimti nepatartina. Šiandien daug kas priklausys nuo nuotaikos bei gerų santykių su aplinkiniais, tad likite geranoriški ir diena praeis puikiai. Taps svarbu vykdyti savo pareigas, taipogi paklusti, nusileisti, taikytis.

Verta imtis sudėtingų, painių užduočių. Atlikite ir tai, ką buvote atidėję. Galima tvirtinti ilgalaikius susitarimus, darbdavystės sutartį. Nepalanku vykti į keliones, taip pat priiminėti dovanas, pirkti vertingus daiktus.

Negerai pyktis – kilusias problemas spręskite problemas gražiuoju, agresija šiuo metu itin žalinga. Beje, bumerango principas veiks itin tiksliai. Netinka ir santykius nutraukti – nei dalykinius, nei asmeninius. Na, ir neleiskite sau kerštauti – gana greitai (jau ryt) paaiškėtų, kad pjaunate šaką, ant kurios sėdite.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį, o blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų; paslysti, nukristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą; namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas aktyvus poilsis; šeštadienį patartini sidabriniai, žydri tonai, vengtinos ryškios spalvos, juoda; sekmadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, ypač juoda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas užsiimti svarbiais dalykiniais reikalais, tiesa, ką nors keisti neverta – atidėkite šias mintis kitai savaitei. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis tinkamas susitikimams su veiklai svarbiais asmenimis, įvairiais biurokratais. Bendraudami stenkitės labiau į kitų kalbas įsiklausyti – išgirsite ne tiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena sudėtinga – nieko svarbaus neplanuokite. Gali užgriūti darbų, užmirštų rūpesčių krūvis ne tik darbe, bet ir namuose. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos tikėtis galite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis nepalankus svarbiems susitikimams, susitarimams. Kita vertus, vieni mažai ką pešite: be partnerių pagalbos daug nepasieksite, tad mokėkite paprašyti, išklausyti, nusileisti.

Liūtas (07 23–08 22). Gali tekti užsiimti nemaloniais, neįdomiais darbais, ir vargu ar aplinkiniai įvertins jūsų pasiaukojimą. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis naudingas – lemiamą akimirką pasiseks. Vis dėlto diena netinkama avantiūroms, ne laikas ir rizikuoti. Diena gali atnešti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų. Nesiaiškinkite meilės santykių. Ugdykite kantrybę – pagerėjimo savo reikaluose sulauksite ne taip greitai, kaip norėtųsi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis netinkamas užsiimti kažkuo svarbiu ar sunkiu – tai atsipalaidavimo metas, kurį geriausia praleisti namuose. Stiprinkite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai. Beje, ne laikas ginčams su savo pora.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien verta spręsti su veikla susijusius klausimus. Jumis pasitikės, ir tai padės tvarkant reikalus. Tik pasistenkite likti sąžiningi prieš save, artimuosius, draugus, dalykinius partnerius – juk viskas sugrįžta.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis tinkamas ieškoti alternatyvių uždarbio šaltinių, palanku spręsti jūsų reikalo finansavimo klausimą. Labiau įsiklausykite į artimųjų patarimus, prašymus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis tinkamas imtis sunkių ir nemalonių darbų, tiesa, blogas bendravimui, tad imkitės to, ką galite daryti vieni. Rizika turi būti apgalvota – prisiminkite praeities klaidas.

Vandenis (01 20–02 18). Nors jausitės pasirengę dideliems darbams, tačiau aplinkybės klostysis tam nepalankiai – diena nebus tinkama aktyviai veiklai. Nieko neprarasite, jei atidėsite sudėtingus darbus. Tiesa, diena gera tvarkyti konfidencialius reikalus. Palanku tikrinti sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien daug neplanuokite, daug ir iš draugų nesitikėkite – galimi nenumatyti pokyčiai. Saugokitės pataikūnų, intrigantų, savanaudžių asmenų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą