Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 14 d.

Ketvirtadienis – aktyvus priešpilnio metas, tad būsite energingi ir sumanūs. Verta imtis aktyvios veiklos, tinka pradėti naujus darbus. Tai ypatingas laikas, leidžiantis pajusti reikalingą judėjimo kryptį pergalės link bei rasti tikrus bendraminčius, kurie padės pasiekti užsibrėžtus tikslus. Dabar pakaks energijos, entuziazmo – net sudėtingus ar painius reikalus sutvarkysite greitai bei sėkmingai.

Diena itin naudinga bei svarbi drąsiems, ryžtingiems asmenims, linkusiems visada pirmauti ar kovoti už principus, taip pat įvairiems viršininkams, sportininkams, kariškiams, asmenims, dirbantiems su ginklais, bei visiems vyrams apskritai.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau, jei regėjote lietų, jei prausėtės švariame vandenyje – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas.

Blogas ženklas: jei namuose gėlė nuvystų – liga, nuostoliai; grįžti atgal kažką pamirštus (gal kas nors galės jums tai paduoti?), pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas.

Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namuose gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė meilėje; ką nors pamesti – atsikratysite kažko negero savo gyvenime; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas; jei prižadintų ryte paukščių giedojimas – greitu laiku laukia didelis džiaugsmas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Būkite nuoseklūs bei atidūs, o kilusias problemas spręskite dabar, neatidėdami – tuomet jums pavyks su daug kuo susitarti, išsklaidyti kažkieno įtarimus, nepasitikėjimą bei įgyti simpatiją. Tiks pasikalbėti su vadovybe apie jūsų karjeros perspektyvas, naudinga bus ir su partneriais aptarti reikalus, veiklos planus.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien reikalai pajudės sparčiau, bet vystysis kiek kitaip nei planavote. Geras laikas ieškoti geresnės, palankesnės darbo vietos. Nebloga proga tvarkyti skubius reikalus ar ieškoti papildomo uždarbio. Šios dienos pasiūlymai bus ne tik įdomūs, bet ir perspektyvūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nesėdėkite rankų sudėję, nors veikti gali ir nesinorėti. Tiesa, daugiau laimėsite, jei remsitės partnerių pagalba. Šiandien bus palankiau veikti per neoficialius kanalus, prasminga pasinaudoti ir jums simpatizuojančių reikšmingų asmenų įtaka.

Vėžys (06 22–07 22). Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte – tai gera proga sudėlioti visus taškus ir dalykiniuose, ir asmeniniuose santykiuose. Taps lengviau. Tiesa, šiandien geriau tik ruoštis būsimoms pergalėms (bei avantiūroms), o konkrečius veiksmus verta atidėti vėlesnėms dienoms.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį susitelkite – derėtų imtis atsakingų darbų. Verta pirkti dovanas artimiesiems, sutuoktiniui, buitinę techniką. Tai bus ir palankus metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Mergelė (08 23–09 22). Svarbius reikalus tvarkykite patys. Būsite labiau energingi nei paprastai – imkitės seniai suplanuotų, bet neatliktų darbų – lengvai juos nudirbsite. Spręskite painius reikalus. Tai puikus laikas ir pasikalbėti su viršininku apie jūsų karjerą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įsiklausykite į intuiciją – tai pergalingas metas, tiesa, jis ateis keistu, net paslaptingu keliu. Diena bus kiek apgaulingai skatinanti iliuzijas, tad nebūkite lengvatikiais, dažniau pasitikrinkite išgirstą informaciją ir prisiminkite praeities pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų, galimybių.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – praregėjimų diena, tik reikia kiek atsitraukti nuo situacijos, į viską pažvelgti iš šalies ir be emocijų. Nesistenkite vieni išspręsti esamų sunkumų – jums tikrai padės senas draugas, tėvai. Pavyks keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai, galite drąsiai remtis bičiuliška pagalba, įvairiais tarpininkais. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį siekite gražiuoju spręsti kilusias problemas darbe. Pasikalbėkite nuoširdžiai su kolega, šefu, su klientu – tikrai rasite universalią išeitį, tinkamą kompromisą. Imkitės siūlomų naujų darbų ar pareigų, neatsisakykite ir paaukštinimo – tai pergalės metas, kai permainos į naudą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį palanku tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su kelione, su užsienio partneriais. Tinkama proga atsakingam pokalbiui su įtakingu asmeniu ar savo atžalomis. Beje, kai kas iš senų draugų, o gal kažkada jums simpatizavęs asmuo gali palengvinti kilimą karjeros laiptais (ar bent jau apsaugoti nuo galimų nesėkmių) – nesidrovėkite paprašyti pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis gana įtemptas, tačiau apgalvota rizika pasiteisins ir reikalai pakryps jums naudinga linkme. Palankus metas ieškoti naujo pinigų šaltinio, alternatyvios galimybės užsidirbti – jūsų galimybės tikrai dar neišsemtos. Beje, šiandien mokėkite nusileisti, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Neblogas metas kreiptis į draugus, giminaičius finansinės pagalbos, skolintis pinigų.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nepervertinkite nei savo, nei partnerių teisumo ar galimybių. Tačiau tai gera diena bendravimui, deryboms. Verta ieškoti klaidų bei jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti anksčiau įgytą patirtį. Nors jausitės stiprūs (tokie ir būsite – juk Marsas jau jūsų ženkle), nesivelkite į kovą, verčiau savo priešus bei konkurentus paverskite draugais, sąjungininkais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą