Diena nepalanki naujiems santykiams užmegzti

Nuo šios dienos pagausės aplinkybių, trukdančių priimti teisingus sprendimus, pasiekti norimus rezultatus, – prasideda gana nepalankus laikas veiklos plėtrai, tolimoms kelionėms, emigracijai. Šis laikas truks iki gegužės 11 d. ir bus nepalankus politikams, pedagogams, dvasininkams, teisininkams, policininkams, muitininkams, asmenims, kurių veikla susijusi su kelionėmis į užsienį, emigrantams ir tiems, kurie serga kepenų ligomis. Iki 11 d. taip pat nepatartina tvarkyti svarbių teisinių reikalų. Tai bus blogas laikas ir komandiruotėms bei dalykiniams kontaktams su užsieniečiais. Nieko gero nereikėtų tikėtis ir iš romantiškų pažinčių internetu. Vis dėlto šiandien nestigs sumanumo, veiklumo ir, jei nekelsite sau globalinių užduočių ir apsiribosite nedidelių, laikinų problemų sprendimu, daug kas pavyks. Atsiras protingų patarėjų, nuoširdžių pagalbininkų. Tiesa, finansinės pagalbos priimti nereikėtų. Diena apskritai netinkama skolintis ir skolinti pinigų, negerai net skolas grąžinti. Nors diena skatins bendrauti, dalytis savo mintimis, patirtais įspūdžiais, ji nepalanki naujiems santykiams užmegzti. Vengti reikėtų ir prielipų, asmenų, kuriems žūtbūt reikia šiandien susitikti, pasikalbėti. Būkite atsargesni, nes tai gali būti savotiški jūsų energetiniai vampyrai. Jie itin bus linkę išryškėti vakarop, po 17 val. Tuomet prasidės itin nepalankus metas švęsti, pramogauti, vertingiems daiktams įsigyti. Bet kokiu atveju jauskite saiką prie vaišių stalo – gali sutrikti virškinimas, tikėtini ir apsinuodijimai. Brangių daiktų ar tiesiog gražių drabužių, papuošalų, baldų, namų aksesuarų ir pan., įvairių meno kūrinių irgi nepirkite – tai bus tuščiai išmesti pinigai. Moterims ši diena bus labai netolygi – sėkminga ir naudinga iki 17 val. ir kupina nusivylimų vėliau. Tad romantiškų pasimatymų po 17 val. nebereikėtų skirti. Bent jau meilės santykių nuo to laiko nederėtų aiškintis – pavyks išsiskirti lengvai ir greitai (nebent to kaip tik siekiate)...

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik labai ryškūs. Jei neišsipildys per savaitę, bus reikšmingi ilgai, daugiau nei metus. Puiku, jei sapnavote karvių bandą žaliuojančioje pievoje, melžėte jas ar gėrėte pieną, valgėte sūrį, varškę – tai skalsa namuose, pinigai, sėkmė; vaikas – laimė, mama su vaiku ant rankos – didelės permainos. Deja, būti nešvariam ar nuogam – neturtas; tuštintis – vagystės, nuostoliai; žiema – liga; kraujas – katastrofa, liga.

Blogas ženklas: vandentiekio, kanalizacijos gedimai – nesklandumai meilės santykiuose, visą diena justi troškulį – nemalonumai, jei ant jūsų užsidegtų drabužiai – apsaugos praradimas, jei niežėtų pakaušį – liūdesys, nesėkmė, jei niežėtų alkūnę – nauja pažintis, vyrams – moterį įžeisti.

Geras ženklas: triskart nusičiaudėti – sėkmė; sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę – atgausite ramybę, sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis keblus, ne itin palankus kelionėms, bendrauti, reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti, švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams.

Avinas (03 21–04 20). Palanku tvarkyti skubius dalykinius reikalus, tik mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Vis dėlto nepatartina su darbdaviu aptarinėti perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo, paaukštinimo. Vakare nereikėtų skolinti pinigų draugams. Tai bus blogas laikas ir naujoms romantiškoms pažintims – jus sužavėjęs asmuo gali pasirodyti kur kas geresnis, nei yra iš tiesų.

Jautis (04 21–05 20). Teks susitelkti – sėkmė ateis tik atlaikius tam tikrus išbandymus: šiaip sau nieko gausite. O koją gali pakišti nesugebėjimas išlaikyti gerus santykius su partneriais, susitarti su priešais, konkurentais – paliaubos šiuo metu itin svarbus dalykas! Vis dėlto iki 17 val. visai neblogai seksis ir tvarkyti reikalus, ir meilės srityje, aišku, jei nesate labai pasipūtę. Ir neskubėkite, likite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta atsižvelgti į šeimos nuomonę – ji turi būti svarbesnė nei šefo.

Dvyniai (05 21–06 21). Vargu ar pavyks per šiandieną išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite sau galvos – tai ne pats geriausias metas save nervinti. Tiesa, galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero patarimo – aplinkiniai jums bus malonūs, draugiški. Būkite apdairesni su pinigais, ypač jei turite reikalų su užsieniečiais, labiau pasaugokite savo turtą. Nesistenkite kalnų nuversti. O labiausiai to turėtų paisyti moterys spręsdamos tiek dalykinių, tiek asmeninių santykių klausimus po 17 val. Vakaras netinkamas viešnagėms.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu – nemažai nuveiksite. Labiau paisykite sutuoktinio jausmų, nes kaip pašauksi – taip atsilieps. Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais bei sutuoktiniu. Vakaras gali būti įtemptas, ypač moterims, – galima ne visai maloni naujiena ar kokia kita netikusi staigmena.

Liūtas (07 23–08 22). Palankus metas užvilkintiems reikalams tvarkyti, atidėtiems darbams atlikti. Būsite itin darbingi – verta imtis didelės apimties darbų. Tiesa, jų eigą gali sutrikdyti širdies reikalai. Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu – jūsų aplinkoje vyksta pasikeitimai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų. Ypač vakare nepatartina skolinti pinigų.

Mergelė (08 23–09 22). Gana sėkminga diena, jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus (ypač su užsieniečiais) bei užsispyrę ginčuose ir nesipyksite su tais, kuriuos mylite. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, tiesa, ne laikas juos įtikinėti, kad jūsų moralė bei pažiūros pranašesnės. Viskas bus gerai, jei nereaguosite į provokacijas ir neskubėsite, nesiveršite į pirmas eiles. Gauti pasiūlymai, verslo susitarimai bus naudingi, tiesa, ne iškart. Jums teks dar atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams – verčiau pamąstykite, kaip galite padėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant buities problemas. Būkite apdairesni, jei tektų tvarkyti pinigų, turto reikalus – dabar ne laikas įsipareigoti. Vakare galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kurių nenorite matyti. Kad ir kas nutiktų, reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtos dovanos, draugų dėmesys, naujos pažintys – kad ir kur atsidursite, būsite populiarūs. Tik venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti. Labiau pasisaugokite vagių, jei vyksite į kelionę. Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Iki 17 val. bus neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą dalyką. Vakarą pasistenkite skirti šeimai.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau reikalaukite iš vadovybės bei bendradarbių, tai pat savo pavaldinių. Beje, kuklumas, taupumas (ypač perkant ar susipažįstant su nauju asmeniu, bandant sudaryti kuo geresnį įspūdį) šiandien itin pravers. Saugokitės sukčių, vagišių bei pagyrūnų kelionėje ar bendraudami su užsieniečiais. Ne laikas sandoriui tvirtinti, pokalbiui apie jūsų karjerą su vadovybe. Vakare galimi netikėtumai, ypač bendraujant su mylimu žmogumi, – nereikėtų per daug tikėti tuo, ką išgirsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neblogas metas: su visais susitarsite, įgysite naujų draugų bei gerbėjų. Galima rizikuoti tvarkant reikalus, jei tam gerai pasirengta. Tiesa, tvarkant finansinius reikalus rizika nepasiteisins. Vakare venkite su sutuoktiniu aptarinėti šeimos finansų klausimus, priekaištauti dėl kadaise buvusios neištikimybės – ilgam sugadinsite santykius. Beje, šiuo metu geriau nieko nekeisti. Net jei esate laisvi, neužmegzkite meilės romanų, ypač su užsieniečiais.

Vandenis (01 20–02 18). Tai pasyvus metas, netinkamas jokiems reikalams tvarkyti. Ką galite atidėti – atidėkite. Ir nenorėkite savo problemas perkelti ant kitų (ypač šeimos narių) pečių – šiuo metu tik jūs patys sau padėsite, tad mažiau skųskitės. Gali kuriam nors laikui tekti atidėti savo finansinius planus, bet galima ir visai netikėta pagalba, naujas naudingas pasiūlymas ten, kur nesitikėjote.

Žuvys (02 19–03 20). Draugai padės kai ką svarbaus suprasti ar pakeisti savo veikloje, gyvenime. Galima nelaukta draugiška pagalba, parama. Vakare prasidės sudėtingas metas, netinkamas bendrauti, – galimi netikėti konfliktai. Tuomet galite jaustis itin pavargę – ypač moterims patariama neplanuoti išvykų, kelionių bei svarbių pokalbių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Urta
    prieš 45 minučių
    Na nemanau, kad reikia vadovautis horoskopais, kai kalba eina apie skolų grąžinimą. Nuo grąžinimo nepabėgsi, kaip paėmei, taip ir turi grąžinti tada, kada reikia. Kad nenukentėtų kredito istorija ir galėtum kitą kartą skolintis. https://finbro.lt/kaip-gauti-paskola-per-finbro-lt/paskolos-internetu/

Parašykite komentarą