Palmiros horoskopas sekmadieniui, balandžio 17 d.

Šventinis sekmadienis siejamas su taikymusi, ramybės atgavimu. Bus svarbu šias šventines pakilias nuotaikas saugoti. Likite pagarbūs bei atidūs artimiesiems – jau vakarop lengvai gali įsižiebti nesantaika. Likite santūresni švęsdami, pramogaudami, keliaudami – bus didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Savaitgalį bei pirmadienį didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė minioje, spūstyje. Šiuo atveju daug ką reikš pagarba, geranoriškumas.

Užtat sekmadienis ir pirmadienis geras ieškoti dingusių daiktų, minti paslaptis, taip pat rinkti vardus, kurti pavadinimus.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti dangų, vaivorykštę, žvaigždes, regėti save nuogu. Blogai, jei kritote, jei valgėte vaisius, sodus regėjote, maudėtės. Jei išvydote vaikystė namus – skolos sugrąžinimas, jei įėjote į koki nors namą – geros permainos.

Blogas ženklas: daug juoktis, tuščiai linksmintis; jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos imtų kraujuoti; jei rudas vanduo iš čiaupo namuose bėgtų; paukščio klyksmas virš galvos; jei šukos sulūžtų; į duobę, rūsį įkristi; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų; jei veidrodis sudužtų; smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti smulkių pinigų; jei vardu kelis kartus pašauktų gatvėje.

Avinas (03 21–04 20). Tai ne pačios geriausios dienos pasirodyti viešumoje. Jei būsite lydimi savo antrosios pusės, elkitės korektiškai, nesiaiškinkite santykių kitiems girdint.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį ir pirmadienį bus svarbu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei – venkite ginčų, stenkitės suprasti, padėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Įkvepiančios naujienos, smagūs draugiški susitikimai laukia sekmadienį, pirmadienį. Tik būkite atidesni sveikatai – galite netikėtai sunegaluoti.

Vėžys (06 22–07 22). Geriau jausitės uždarame savųjų rate – išvykoms, viešnagėms ne pats geriausia laikas. Verta šiomis dienomis užsiimti namais bei artimųjų problemomis. Būkite atidesni, švelnesni tėvams.

Liūtas (07 23–08 22). Likite ramūs – venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais.

Mergelė (08 23–09 22). Jei norite, kad viskas vyktų sklandžiai, kad šalia esantys žmonės (ypač sutuoktinis ar mylimas asmuo) jaustųsi puikiai – reikės nedaug: tik patiems likti ramiems. Būkite itin atsargūs ir atidūs kelyje ar eidami gatve.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsipalaiduoti, pailsėti nepavyks – per daug įspūdžių, netikėtumų. Būkite saikingesni linksmindamiesi, pramogaudami.

Skorpionas (10 24–11 22). Siekite nusiraminti, taikytis – ramybė šeimoje turi būti prioritetas.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau save pasaugokite gausiuose susibūrimuose ar viešnagės metu. Geriausia sekmadienį, pirmadienį likti namuose su savais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidesni tėvams, kitiems vyresniems žmonėms, nesivelkite į ginčus su jais.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų nuotaikos pakylėtos, tad jums pakaks entuziazmo bei jėgų atlaikyti nemenkus šventinio pasiruošimo krūvius. Tai bus gera proga daugiau pabendrauti su tėvais. Aplankykite giminaičius, kurių senai nematėte, vaikystės draugus.

Žuvys (02 19–03 20). Siekite pamiršti visus ankstesnius nesklandumus, nes būsite likę per dažnai apie tai galvoti. Visgi jausitės neblogai, jei nebendrausite su jus varginančiais žmonėmis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą