Palmiros horoskopas šeštadieniui, gegužės 7 d.

Šeštadienį bus svarbus vidinis susitelkimas, tuomet gana tiksliai pajusite, kuria linkme judėti, kad įgyvendintumėte savo svajones, pasiektumėte užsibrėžtus veiklos tikslus. Tai aktyvaus poilsio metas! Būsite darbingi, ir jums pavyks nemažai nuveikti šeimos labui. Puikus laikas tvarkymuisi namuose, remontams, intensyviam darbui sode. Verta daugiau sportuoti. Diena bus palanki įvairiems susibūrimams, pramogavimui, šventimams.

Iš penktadienio į šeštadienį geriau buvo nieko nesapnuoti, nes sapnai buvo susiję su įspėjimais apie nelaimes. Net geri sapnai gali išsipildyti atvirkščiai. Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nustos sektis, pavėluoti į transportą – galimas nelaimingas atsitikimas, nesėkmė, jei namuose imtų byrėti tinkas nuo lubų, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas iš rankų iškristų – gresia nuostoliai, jei vėjas atvertų langą – nelaimės, netektys namuose, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės. Geras ženklas: išvysti saulę lietui lyjant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo atstatymas, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė šeimoje, laimė meilėje, rasti šalia savo namų monetų herbų į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Avinas (03 21–04 20). Atrodys, kad viską galite – jausitės smagiai, tad būsite nuoširdūs, atviri, žavūs. Tai džiaugsmo, meilės dienos.

Jautis (04 21–05 20). Jei turite skubesnių reikalų, imkitės jų šeštadienį iki 15 val. Vėliau – ramybės metas, kai reikia pamiršti reikalus bei rūpesčius – geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais bei savo namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis palankus buitinių reikalų tvarkymui, vertingų daiktų šeimai įsigijimui. Beje, tądien gali užsimegzti romantiški santykiai ir su senu draugu ar drauge.

Vėžys (06 22–07 22). Pakluskite šeimos valiai, net jei jūsų nuomonė kita ir jūsų ketinimai skiriasi. Tiesa, bendri darbai, buitiniai rūpesčiai jus suartins, sutaikys. Šeštadienis, beje, žada malonias dovanas, džiugias staigmenas.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingos dienos, ypač šeštadienis nuo 15 val., kai prasidės jūsų lyderystės metas: tapsite iškalbingi ir linksmi, pasitikėjimo savimi nestigs. Tądien galimi ypatingi susitikimai, laukia intriguojančios pažintys.

Mergelė (08 23–09 22). Ramios, nostalgiškos dienos, kurias geriausia praleisti artimųjų ar senų draugų rate. Jus puikiai nuteiks ir bendravimas su gamta – žemės darbai, pasivaikščiojimai parke, miške.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo jūsų planų bei norų mažai kas priklausys – dėl šeimos reikalų ar netikėto draugų, giminaičių vizito gali tekti keisti planus, kažko atsisakyti ar kitaip organizuoti poilsį, pramogas. Tiesa, tai jūsų nesutrikdys ir liksite patenkinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Kelionėms, susitikimams labiau tinkamas šeštadienis. Galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai – verta vykti į draugiškus vakarėlius ar oficialius susitikimus.

Šaulys (11 23–12 21). Nesutrikite, jei šeštadienis iki pavakarės privers įsitempti, jei teks spręsti netikėtai kilusias problemas. Vėliau nuo 15 val. viskas nurims ir savaime išsispręs. Neatsisakykite šeštadienį ir pakvietimų į svečius, vakarėlius – tai puiki diena viešnagėms, pobūviams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienio pirma pusė gera taikymuisi, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys. Šis laikas tinkamas ir aptarti meilės santykių perspektyvas. Tačiau po 15 val., kai prasidės labiau įtemptas metas, jau nebetiks reikšti pretenzijas sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Aktyviam reikalų tvarkymui, įvairiems tvarkymosi darbams namie, darže, sode palankus šeštadienis iki 15 val. Vėliau verta atsitraukti nuo sunkių darbų, nebent jūsų antroji pusė pageidauti ką nors bendrai nuveikti.

Žuvys (02 19–03 20). Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik nuo pat šeštadienio rytmečio.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą