Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 17 d.

Penktadienį energijos nestigs, tačiau dirbant gali pritrūkti išmanymo, praktikos. Tai geras laikas drąsiam ir ryžtingam žingsniui – tinka rizikuoti, jei tai nesusiję su finansiniais sprendimais, moralinių normų pažeidimu. Tiesa, šiandien galite būti kritiškesni kitų asmenų pastangoms jūsų atžvilgiu, atliekamiems darbams, artimų žmonių jausmams, tad nepraraskite kantrybės bei takto bendraudami.

Šiandien apskritai geriau vengti gilintis į ginčytinus klausimus, ypač jei jie susiję su finansiniais planais (pinigų leidimu, investavimu), taip pat su šventimais, pramogomis, jausmais. Finansiniuose reikaluose būtinas atsargumas – galite pervertinti savo galimybes. Bus didesnis polinkis ir į perdėtas neapgalvotas išlaidas, nesaikingas pramogas. Netiks aiškintis teisybės, ypač su viršininkais. Nepalanku ko nors prašyti iš vadovybės. Diena sėkminga vyrams, bet sudėtinga moterims. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą. Blogas ženklas: vandenį ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas, jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje. Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis nepalankus šventimams, vertingų daiktų įsigijimui, sekmadienis – džiugus, tinkamas įvairiems susibūrimams, šventimams, pramogavimui; sekmadienį palankios šviesios, ryškios spalvos, venkite blankių, tamsių tonų; pirmadienį palanki geltona, žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, oranžinė, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis svarbus, kai pajuntate savo jėgą, kai laimite kovą. Bus svarbu vadovautis įkvėpimu, pasiduoti pirmam impulsui. Diena žada netikėtas naujienas, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį galite būti verčiami apsispręsti karjeroje. Jei pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą – vyrams verta sutikti, moterims geriau susilaikyti. Nepatartina aptarinėti su šefu jūsų uždarbio, darbo sąlygų pagerinimo klausimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis žada netikėtą sėkmę, tiesa, jos labiau tikėtis gali vyrai, moterys turėtų skeptiškiau vertinti gaunamus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Būkite atidūs gautiems patarimams, pamokymams.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis sudėtingas – venkite ginčų su vadovybe, taip pat ir su draugais, mylimu žmogumi. Diena netinkama spręsti finansinius klausimus – atidėkite tai kitai savaitei. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Gresia neplanuotos išlaidos, baudos.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį aplinkybės jums palankios, ir, jei paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės, galite rizikuoti. Tai metas, geras keblių teisinių problemų sprendimui. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, ko nors reikalauti.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis tinkamas tarnybinių reikalų tvarkymui, ankstesnių klaidų darbe paieškai bei taisymui. Ne pats geriausias laikas ieškoti papildomų uždarbio šaltinių – gauti pasiūlymai vargu ar taps finansiškai naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis taps naudingas, jei esate ne vieni – sėkmė ateis per partnerius, sutuoktinį, draugus. Vakaras intriguojantis, ir jis praeis smagiai, jei nesivelsite į naujas pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nedarykite nieko, ko nesinori. Darbe neužsibūkite. Bus palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Tinkama proga aiškintis susikaupusius nesklandumus šeimoje, mėginti išspręsti esamas problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – gerojo atsitiktinumo metas, kai reikia rizikuoti: drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo sėkmei. Jei tektų diskutuoti su artimaisiais, mylimu asmeniu, neperlenkite lazdos – saikingi reikalavimai bus išgirsti. Jei norai bus didesni, gali tekti prisiminti vieną istoriją apie auksinę žuvelę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį netinkamas metas sandoriams, finansinių problemų sprendimui, tačiau tinkamas reikalų, susijusių su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu, tvarkymui. Galite sulaukti užtarnautos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis ypatingas, tiesa, teks pasikliauti tik savo jėgomis – jei ir sulauksite pagalbos, tai paskutinę akimirką (kai to nebereikės). Kovokite už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate dėl ko nors tikri, jei dvejojate, ar eisite iki galo, – geriau atsitraukti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daug nenorėkite – tai padės jus apgauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą