Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 30 d.

Ketvirtadienis – klaidinanti, apgaulinga diena, vienu metu žadanti naudą, dovanojanti pasitenkinimą, tačiau kažkuriame lygmenyje panardinanti į iliuzijas. Tad jokių aktyvių veiksmų, lemtingų sprendimų. Permainoms, iniciatyvai – ne laikas. Pozicija, kad atsitinka tai, kas ir turi atsitikti, bus saugi. Įvykiai klostysis gana stichiškai, jūsų asmeninės pastangos atneš nenumatytų rezultatų. Atsitiktinumas taps lemtingas. Tai nereiškia, kad reikia viską paleisti pavėjui – tiesiog jums kliudys prisirišimas prie konkrečių planų bei atliekamo darbo rezultatų. Dirbkite savo malonumui, veikite dėl idėjos ir nelaukite rezultatų bei atpildo.

Stenkitės suvokti, ko reikia, kad sektųsi darbe. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite ir dažniau tikrinkite atliekamus darbus. Nieko naujo nesiimkite. Beje, galite išgirsti gerą patarimą ar pasiūlymą, gauti netikėtą dovaną – neatsisakykite. Bus stipri vidinė įtampa, tad svarbu vengti asmeniškumo, o taip pat nespręsti jokių asmeninių problemų apskritai. Šiandien gana greitai gali kilti ginčai – pasistenkite nepasiduoti ambicijoms. Konfliktai persekios ir jei leisitės užvaldomi neigiamų emocijų, nesistengsite išvysti erzinančiuose dalykuose smagių, naudingų bruožų (kitaip kalbant, nesistenkite Saulėje ieškoti dėmių, jei joje šildotės). Būkite atidūs su darbo technika, atidžiau tikrinkite atliekamus darbus – gali įsivelti apmaudžių klaidų. Nepalanki diena svarbių dokumentų tvirtinimui, sandoriams. Būkite atidesni kelyje. Didesnė traumų, įvairių avarijų tikimybė. Tai ne pats geriausias laikas mėgautis saulės voniomis. Asmenys, turintys silpną širdį, turi labiau save pasaugoti. Diena gana sėkminga bei naudinga moterims ir sudėtinga vyrams. Labiau saugokite vaikus. Blogas laikas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims, beje, netikęs metas ir meilės priesaikoms. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusi giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą. Blogas ženklas: jei šuo aplos – nemalonumai, katė apdraskys – konfliktas, katastrofa. Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis – tad nedarykite nieko, ko nesinori, dėl ko nesate tikri, artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dalykuose, dėl kurių abejojate. Saugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis dvilypis: galite gauti gerų finansinių pasiūlymų, tačiau apsispręsti, įsipareigoti dar ne laikas. Neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite. Likite santūrūs, tylūs, saikingi. Ir itin atsargūs ką nors teigdami, žadėdami, užmegzdami pažintis, kaip ir vairuodami mašiną, eidami ar ką nors pirkdami.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį galite ir gauti malonią dovaną, išgirsti palaikymą, ir susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, susilaukti neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui – juk gyvenantys stikliniuose namuose nesimėto akmenimis?

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nebus sunku jus suklaidinti, apgauti... Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi bei savais reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį, jei blogai jausitės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti, gąsdintis be rimto pagrindo, tačiau nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą. Būkite atidesni sutuoktiniui ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi – ne laikas priekaištams.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis neprognozuojamas. Vis dėlto diena naudinga su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Jei turite nepatikimų sąjungininkų, draugų apsimetėlių, šiandien jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti tai, ko nesinori... Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galite išgirsti naudingų finansinių, veiklos pasiūlymų, kuriuos verta svarstyti. Tik priimti artimiausiomis dienomis nederėtų. Tiesa, galite susidurti ir su kliūtimis – tik nepraskite dėl to pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis tinkamas spręsti skolų problemas, tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Nebūkite patiklūs su mažai pažįstamais asmenimis – galite nepajusti realios grėsmės. Problemos galimos ir dėl viršininko (ar tėvų) nuomonės nepaisymo.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį vyrams labiau tikėtini pralaimėjimai, nusivylimai, nuostoliai – likite blaivūs ir tolerantiški. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, ir labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Pagalbos galite sulaukti per partnerius, sutuoktinį. Būkite atidesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį užsibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais asmenimis. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų tikimybė darbe. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio pagrindu, vis dėlto ne laikas svarbiam apsisprendimui.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį, kad ir kuo užsiimsite, pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų bei klaidų. Venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto darbe. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Taip pat galite nukentėti ir nuo naminių gyvūnų ar patirti rūpesčių dėl savo gyvūno ligos. Pasistenkite būti nuoširdesni mylimam asmeniui, sutuoktiniui.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nesivelkite į avantiūras, nebent jūsų intuicija tobula. Labiau seksis moterims, jos turi būti atidesnės gautiems pasiūlymams, na ir mokėti pasidžiaugti išgirstais komplimentais. Nekreipkite didelio dėmesio į šiandien užsimezgusias pažintis, išgirstas apkalbas apie jums artimą asmenį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą