Šiandien negalima vadovautis emocijomis

Slegiantis, konfliktinis metas, kai reikia tvardytis, kai negalima vadovautis emocijomis, taip pat būti itin principingiems, griežtiems. Užsispyrimas, principingumas šiandien tikrai nebus pačios naudingiausios savybės... Per jas galite daug pridaryti žalos – susipykti tiek su artimais, tiek su svetimais, ilgam sugadinti santykius su vaikais ar tėvais, mylimu asmeniu, viršininku.  Deja, šiandien veiklos trūkumai tampa itin akivaizdūs ir nepastebimi laimėjimai, nuopelnai. Dabar verta susilaikyti nuo kritikos (ir nepykti išgirdus kritiką), nesivelti į diskusijas. Netiks ir ilgam įsipareigoti. Kita vertus, tai tinkama proga ieškoti pralaimėjimų, nesėkmių priežasčių, taip pat būdų jas pašalinti. Tai blogas laikas ir atsakingiems karjeros sprendimams priimti, reikšmingiems reikalams tvarkyti. Beje, diena netinkama ir pramogauti, švęsti, meilės pasimatymams, naujiems romantiškiems santykiams užmegzti, nors tokių pagundų ir gali kilti. Deja, šiandien užsimezgę santykiai bus pasmerkti, jie gali baigtis itin dramatiškai... Kad ir ką veiksite, pasistenkite nesinervinti, nepykti, ypač į ginčus nesivelti – per tai galite rimtai pakenkti reikalui, pakliūti į nelaimę. Itin nepalanki diena vyresnio amžiaus žmonės, vaikams, įsimylėjusiems, taip pat vadovams. Atsargiai su sunkiąja technika. Labiau tikėtinos traumos dėl kritimo iš aukščio ar svorio užgriuvimo. Išaugs ir įvairių transporto, gamybos, buitinių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Tai bloga diena sergantiems širdies, stuburo, sąnarių ligomis.  Atsargiau elkitės su sunkiais arba trapiais daiktais. Ne laikas pirkti šaldytuvus, laikrodžius, veidrodžius, indus, vazas.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga; ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai; kirpti plaukus – nuostoliai; kraujas, mėsa – nelaimės, liga; koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti arba jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas gyvenamosios vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti; patariama vilkėti pilkai žalsvų, žydrokų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų ambicijoms (profesinėms bei asmeninėms) gali būti suduotas smūgis. Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis ir aiškintis santykių su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, ir nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

Jautis (04 20–05 20). Nors pavasarinė saulė skatins optimistiškiau reaguoti į augančią nesusipratimų bei nenumatytų rūpesčių (darbe ir namuose) naštą, antrą dienos pusę galite prarasti kantrybę ir nemenkai apsipykti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais.

Dvyniai (05 21–06 21). Geriausia šiandien likti namie, o jei teks ką nors veikti, imkitės tik to, kas lengva, ką gerai išmanote. Deja, gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus ar sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks ir pagerinti ar pagreitinti įvykių eigos – verta susitaikyti su tuo, kaip klostosi reikalai.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir nei per daug save peikti, nei girti. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti ar ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos bei vertingų meno kūrinių. Nemenka automobilių avarijų tikimybė. Saugokitės vagių.

Liūtas (07 23–08 22). Dirbkite savo kasdienius darbus pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigus nepatartina.

Mergelė (08 23–09 22). Netikėkite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, savo karjera bei sveikata, gyvybe. Jei šiandien susikompromituosite šefo akivaizdoje, jis ilgam jus įsidėmės kaip neperspektyvų darbuotoją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar ginant vaikų, draugų ar giminaičių interesus.

Skorpionas (10 24–11 22). Vargu ar jums pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi, tad nesaistykite savęs su planais. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi – santykiai gali pavojingai įsitempti, atšalti.

Šaulys (11 23–12 21). Pavojingas metas karjerai – per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti pažeminti pareigose. Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais: tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti – tik į naudą.

Vandenis (01 20–02 18). Kritinė diena, kai sunku įsilieti į įvykių eigą, ką nors pakeisti. Tai išbandymų metas, verčiantis atsisakyti kai ko svarbaus, kas ilgą laiką jums buvo pagrindinė siekiamybė. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Būkite atsargesni su technika – galimi gedimai, avarijos. Pagalba gali ateiti netikėtai – kai kas iš draugų jums padės išsisukti iš dabartinės sunkios padėties.

Žuvys (02 19–03 20). Būtų geriau mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ne taip greitai susierzina ir mažiau nervina kitus). Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias santykių permainas. Tik neskubėkite jų nutraukti: nepavyks taip paprastai pabėgti nuo realybės. Neskubėkite ir įsimylėti ar dėl naujo jausmo ką nors aukoti – vėliau dėl šios dienos sprendimo galite nemenkai gailėtis.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą