Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 9 d.

Penktadienis tinkamas aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai, gerai parengtų susitarimų tvirtinimui. Tiks užsiimti, atnaujinti tai, kas kažkada sekėsi, patiko. Vilios avantiūros, tiesa, rizikuokite tik jei esate viską gerai apskaičiavę ir pasiruošę galimiems kliuviniams, stabdžiams. Aplinkybės dažnai klostysis netikėtai, tad bus svarbu likti lankstiems, mokėti persiorientuoti, kad nepraleistumėte geros progos.

Pasistenkite daugiau nuveikti, imkitės skubių, neatidėliotinų reikalų – atidėti jie gali kuriam laikui įstrigti. Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims, o taip pat santykių aiškinimuisi – rasite išeitį, naujų galimybių sutaurinti jūsų ryšį. Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė, medžiai – naujos pažintys, globa, vanduo – liga, lietus – sveikata, vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų. Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas įkristų – saugokitės apgaulių, gedimai vandentiekyje – nesėkmė finansiniuose dalykuose, jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos. Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atstatymas, daikčiukų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilėje, pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvus pilnaties metas, kai svarbu saikas bei ramybė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – diena žada pačių margiausių netikėtumų. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – jie bus naudingi, bet ne tiek, kiek tikėsitės, arba ne taip greitai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – netikėto persilaužimo bei nelauktų posūkių reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Tiesa, kad ir su kuo bendrausite, siekite kitą suprasti, įvertinti, ieškokite bendrumų, o ne skirtumų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus. Verta su šefu aptarti jūsų perspektyvas veikloje. Pasistenkite būti jautresni, mažiau kategoriški bendraudami su artimaisiais, vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Greitos naudos iš šios dienos veiklos, pasiūlymų nesitikėkite, tačiau, jei žvelgsite į priekį, suvoksite, jog tai taps pagrindu būsimai sėkmei. Pakovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Vakaras palankus viešnagėms.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Reikaluose elkitės taip, kaip liepia nuojauta – neapsiriksite. Gali pavykti rasti anksčiau nepastebėtų naujų pajamų šaltinių.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui, susitarimui. Na, o draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius kita linkme. Tinka tvarkyti finansinius reikalus, susitikti su skolininkais ar pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dalykinių reikalų tvarkymui penktadienis labiau tinkamas, sulauksite ir netikėtos pagalbos. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis šaunus – atgaunate jėgas, pasitikėjimą savimi. Ir vėl viskas gerai. Tik mažiau planuokite, mažiau kažko konkretaus norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai. Ir mažiau dalinkitės su aplinkiniais savomis svajonėmis bei gražiais planais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį verta imtis svarbių darbų, tačiau daug užsibrėžti ar rizikuoti nereikėtų. Gauti pasiūlymai, naujienos gali atnešti sėkmę, tiesa, ne iškart: tam reikės šiek tiek laiko. Vakarą patartina praleisti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis svarbus siekiant užtikrinti tolimesnę sėkmę veikloje, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami malonių iš likimo. Beje, diena palanki meilės santykių aiškinimuisi su sutuoktiniu, tiks aptarinėti ir šeimos biudžetą.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pavyks sėkmingai išspręsti ankstesnius nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilėje. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašinėti naują darbdavystės sutartį.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų. Diena palanki meilės pasimatymams, tinkama ir įstrigusių, jūsų netenkinančių santykių aptarinėjimui, aiškinimuisi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą