Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 13 d.

Antradienis – agresyvus ir neprognozuojamas metas, kai ambicijos, konkurencijos jausmas tampa perdėti. Priekaištai, nepasitenkinimas, noras viską valdyti, kontroliuoti – šios dienos pagunda.

Vis dėlto pasistenkite atsipalaiduoti ir negalvoti, kad vieninteliai viską žinote bei galite, – labiau pasikliaukite savo partneriais bei pavaldiniais (taip ne tik mažiau suklysite, bet ir nervų sutaupysite). Šiandien negalima skubėti, būtina didesnė atida, kad ir kuo užsiimsite. Nuolat tikrinkite atliekamus darbus, pasiekiančią informaciją. Bus svarbu nesivelti į ginčus – mokėkite nereaguoti į provokacijas! Geriau nepasirašinėti atsakingų dokumentų ir niekam nieko nežadėti – galite smarkiai pervertinti savus sugebėjimus. Diena sunkesnė vyrams, ypač užimantiems vadovaujančius postus. Pavojingas metas ir kariškiams, sportininkams. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų (ypač galvos, nosies), avarijų tikimybė. Tad nieko nedarykite susinervinę, supykę (ypač nereikėtų tokios būklės sėsti už vairo). Būkite atsargūs su aštriais instrumentais, ugnimi, degiomis, sprogiomis, karštomis medžiagomis. Didesnė nudegimų tikimybė. Gali dažniau varginti įtampos galvos skausmai. Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės. Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas savaime suliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, nukristi, jei nagas nulūžtų. Geras ženklas: išvysti krentančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį niekur aklai nesiveržkite, būkite kantresni – skubėdami galite lemtingai suklysti. Ir paklausykite draugų patarimo! O jei nėra kam žodį tarti, tai bent lėtai suskaičiuokite nuo dešimties iki vieno ir tik tada imkite vertinti išgirstą naujieną. Mažiau skubėkite, stenkitės nereaguoti į provokacijas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – apgaulingas metas, pažadinantis viltį, kuri bus tik spąstai, – netikėkite šios dienos pasiūlymais bei pažadais, susijusiais su karjera (o štai mylimu žmogumi tikėti galite!). Nesiimkite sunkių, sudėtingų užduočių. Daugiau ilsėkitės, gerkite nervus raminančias arbatas ir anksčiau eikite ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – neprognozuojamų permainų laikas. Nepažeidžiami liks tie, kas sėdi savo vietoje, t.y. nėra užėmę svetimo posto, neišstūmę už save gabesnio, protingesnio, labiau nusipelniusio... Būkite atidesni šiandien gautam draugiškam patarimui.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį problemos darbe gali dar labiau išsipūsti. Na, o jei jų neturite, tai būkite apdairūs, kad neatsirastų. Deja, kolegos, šefas ar net pavaldiniai gali elgtis agresyviai, provokuojančiai: mokėkite valdytis, likite ramūs. Beje, jei vakare susitiksite su draugais, greičiau atsigausite, nusiraminsite.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nepervertinkite savo galimybių, žinių, sugebėjimų – situacija gali pasirodyti geresnė nei yra. Nerizikuokite turimais pasiekimais, savo geru vardu – situacija gali tapti nevaldoma. Tiesa, tai laikini sunkumai – jau mėnesio gale viskas pasikeis jūsų naudai!

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis pavojingesnis iki 15 val. Tai problemiškas metas – per greitai nervinsitės, per greitai pasiduosite provokacijoms. Tačiau ir vėliau rūpesčių pakaks, tiesiog jie bus lengviau įveikiami. Netinkamas laikas rimtiems apsisprendimams, ypač jei reikės viską statyti ant kortos. Venkite konfliktų, ypač darbe. Patartina nusileisti tėvų valiai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį kantrybė, atidumas smulkmenai bus pats reikalingiausias dalykas. Pamatysite savo klaidas, silpnas vietas – atėjo laikas persiorganizuoti naujam veiklos bei gyvenimo etapui. Antra dienos pusė po 15 val. labiau įtempta bei sudėtinga.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį būkite atidesni smulkmenoms – per jas nepadarysite to, ką suplanavote. Būsite linkę priekaištauti dėl niekų vaikams bei mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata bei tvarka namuose. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, konfliktų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pirmą dienos pusę iki 15 val. būsite linkę pervertinti savo galimybes ir galite įsivelti į avantiūrą. Ir nederėtų priekaištauti mylimam žmogui, deja, šiandien nusivilsite, įsižeisite dėl menkų priežasčių. Kad padarėte klaidą, suprasite tik vėliau (gal antrą savaitės pusę, kai dėl šios dienos netikusio pokalbio jums bus užtrenktos durys). Atsargiau elkitės su aštriais daiktais, peiliais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį ne laikas kažką keisti ar užsiimti reikalų tvarkymu. Tai pasyvus metas, kai gerai kuo daugiau laiko praleisti namuose, o ne darbe. Darbe galimos netikėtos problemos. Vertėtų atidžiau įsiklausyti į šefo grasinimus – jie gali būti įgyvendinti... Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nukentėsite dėl skubėjimo, impulsyvumo, ypač bendraujant, tvarkant dokumentus, vairuojant automobilį. Nereikškite savo nuomonės, neskubėkite žadėti, ką nors pirkti. Ir venkite rizikingo vairavimo. Didelė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė!

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nepraraskite saiko vertindami savo perspektyvas darbe, taip pat finansines galimybes. Norėkite mažiau, skubėkite lėčiau, dirbkite atsargiau. Būkite kantrūs partnerių, sutuoktinio atžvilgiu – mokėkite pasidžiaugti jų nuopelnais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą