Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 27 d.

Šeštadienį baigiasi Mėnulio mėnuo, ir 11 val. 17 min. stos Jaunatis. Iki to laiko verta atsiprašyti, taikytis. Patartina iš namų šiukšles išnešti.

Stojus Jaunačiai palanku pasvajoti apie ateitį. Tiesa, planus kurkite gana abstrakčius – tai sudėtingas metas, žadantis netikėtumus, nelauktus vingius. Diena nėra tinkama ką nors naujo pradėti, švęsti, pirkti vertingus daiktus. Nepalanki diena ir naujoms pažintims, romantiškiems pasimatymams.

Išliks didesnė avarijų, vagysčių, traumų, baudų tikimybė. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nebuvo reikšmingi jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti bei mažai miegoti. Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų, jei netyčia būsite sulyti ar atsitiktinai vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti. Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį siekite labiau branginti ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu: ne laikas pūstis, vadovautis ambicijomis – tai smulkmeniška. Beje, diena visiškai netinkama aptarinėti šeimos biudžetą.

Jautis (04 21–05 20). Nepykite dėl mylimo asmens ar vaikų nedėkingumo – ypač šeštadienį būsite linkę užsigauti dėl pagyrimų stokos.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį sunkiai vietą sau rasite, jausite nepasitenkinimą kiekvienu mažmožiu. Galima pasiūlyti nebent darbo terapiją namuose. Svečiuotis (kaip ir priimti svečius) nederėtų – aplinkiniai dar labiau nuotaiką sugadins. Ne laikas aiškintis meilės santykius su mylimuoju ar sutuoktiniu, kaip ir aptarinėti šeimos išlaidas bei naujų pirktinių perspektyvas.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį verta patylėti, atsisakyti neprivalomo bendravimo, kelionių. Tiesa, pasistenkite geriau įsiklausyti, ką sako artimieji. Nerizikuokite vairuodami. Ir nepasiduokite azartui ką nors pirkdami – geriau apsipirkimus atidėti kitai savaitei.

Liūtas (07 23–08 22). Gali nesinorėti įvertinti artimųjų rūpesčio jumis, tačiau pasistenkite parodyti, kaip branginate tai, ką esate gavę iš jų! Šeštadienis nėra tinkamas pirkti vertingų daiktų, buitinės technikos, kompiuterių, drabužių, papuošalų – jūs bei šeima liksite nepatenkinti pasirinkimu, na, ir išlaidomis.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį ryžkitės sunkiems namų ūkio darbams – tik venkite ginčų, barnių su artimaisiais bei draugais (vėliau bus gėda). Gimtadienio švęsti šeštadienį netinka, nebent atidėkite sekmadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis itin nesmagus, – labiau saugokite sveikatą bei turtą ir gerbkite prisiminimus, savo praeitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį bendravimas su senais bičiuliais padės neprarasti pusiausvyros, suvokti daromas klaidas bei teisingai įvertinti savo perspektyvas. Šeštadienį nekerštaukite pavyduliaudami.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį nebūkite kategoriški su artimaisiais, ypač tėvais. Kol kas saviškius, mylimą asmenį tenkinančio kompromiso nematysite, bet jau kitą savaitę išeitis pati atsiras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį būkite atidūs, kad neprarastumėte takto bendraudami su artimaisiais, mylimu žmogumi, savo vaikais. Būkite taupesni bei kuklesni.

Vandenis (01 20–02 18). Tai ne pačios geriausios dienos. Šeštadienį teks ypač parodyti dvasios stiprybę, tad geriausia tądien atsiriboti nuo svetimų įtakų ir labiau į save pasigilinti (giriant, ne peikiant). Beje, tądien naudingi didesni fiziniai krūviai.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį tikrai nereikia sakyti visko, ką galvojate, mylimam žmogui. Išklausyti, beje, reikėtų, tačiau į širdį imti išgirstų dalykų neverta... Tad nepiktnaudžiaukite tądien sutuoktinio, o taip pat kelių policijos kantrybe.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą