Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 18 d.

Sekmadienis kupinas sentimentų, kai malonu prisiminti senus laikus, aplankyti senus draugus. Geras laikas ne tik aplankyti seniai matytus žmones, daugiau pabendrauti su giminaičiais, su seniausiais šeimoje, palanku ir užmegzti naujas pažintis. Tinka užmegzti bet kokius kontaktus – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones.

Būkite atidūs išgirstiems dalykams – galite sužinoti naujų, svarbių jūsų ateičiai dalykų. Palankūs susitikimai ir su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis. Ir būkite dosnesni – neatsakykite prašančiam. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas. Blogas ženklas: jei savaime namuose kas užsidegs ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos namuose, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti). Geras ženklas: jei kelis kartus vardu pašauktų gatvėje – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį verta leisti namuose su savais – pasistenkite tądien kuo daugiau šilumos, meilės skirti antrajai pusei.

Jautis (04 21–05 20). Nesiimkite jokių reikalų sekmadienį – tai džiaugsmo metas, pasistenkite kuo daugiau dėmesio skirti artimiesiems. Sekmadienis bus puikus bendravimui ir su bičiuliais, giminaičiais, nedidelėms kelionėms.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas. Tądien verta paišlaidauti dėl tų, kuriuos mylite. Tinkamas laikas ir aptarinėti šeimos biudžetą.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis smagesnis. Tik nepraraskite saiko bendraudami – jūsų meilės bei rūpesčio kai kam gali pasirodyti pernelyg daug... Aišku, tai skonio reikalas, ir tik jums žinoti, kas brangiam žmogui yra „pernelyg“.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį verta kiek atsiriboti nuo bendravimo, aišku, jei norite gerai pailsėti. Palankios išvykos į gamtą prie vandens telkinių (tiesa, būkite atsargesni).

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį ko gero norėsite skirti draugams – ir neapsiriksite. Būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – jie perspektyvūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį puiku aplankyti tėvus bei įteikti jiems dovaną. Diena palanki ir susitikimams su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklai.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį jausitės puikiai – tai jūsų sėkmės metas! Sekmadienis džiugus, ypač jei išsiruošite aplankyti gerus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį venkite kitus kritikuoti – tai gali būti jūsų pačių ydos. Verta pailsėti nuo aktyvaus bendravimo bei pramogų, daugiau laiko gamtoje praleisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis itin romantiškas, ir tai gera proga taikytis – atleisti tam, kurį mylite. Tai bus palankus metas ir savo jausmus išpažinti. Beje, diena palanki su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį pasistenkite likti geraširdiški – nebūkite smulkmeniški. Diena gera sveikatingumo procedūroms.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis – meilės metas, galintis padėti susitaikyti su jums brangiu žmogumi. Tai proga ir atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą