Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 18 d.

Antradienis sudėtingas – nerimas apims dažniau nei paprastai, ir tai gali kenkti tiek asmeniniam bendravimui, tiek reikalų tvarkymui. Jei savitvarda nėra ryškus jūsų charakterio bruožas, geriau vengti bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiimti tvarkyti keblių reikalų. Ir pasiruoškite ramiai pripažinti dabar tapsiančius akivaizdžiais nemalonius dalykus. Kita vertus, venkite be reikalo įtarinėti, taip pat nepavyduliaukite.

Nors diena įtempta, save valdantys asmenys gali nemažai nuveikti. Patartina gilintis į sunkias, sudėtingas veiklos problemas ir vengti gilintis į nesklandumus asmeniniame gyvenime – ne laikas aiškintis meilės santykius, kovoti už mylimo asmens dėmesį, pripažinimą. Gresia neramumai ir darbo kolektyve, tačiau bus galimybių susitarti, išspręsti esamas problemas. Tik nebijokite tiesos, nors ji ne visada būna maloni.

Diena nėra palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Išaugs įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto bei globėjų. Ugnis reikštų, jog nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas gyvenime. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia. Blogas ženklas: rasti pinigų ar kokį metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės, jei lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namuose kas savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan. Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis dvilypis – viskas priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Jausitės stiprūs, jūsų nuotaika bus puiki, ir jei remsitės į save, mažiau klausysite, kas ką kalba, nesivelsite į konfliktus (ypač darbo kolektyve), nemažai nuveiksite. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, nesureikšminkite tiek išgirstų komplimentų, tiek kritikos. Taip pat būkite kantresni su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nuojautos pildysis – nedarykite nieko, kas atrodo įtartina, nepatikima, artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dalykuose, dėl kurių abejojate. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą bei turtą.

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkybės kol kas klostysis jums palankiai, tačiau galite pervertinti savo galimybes. Gyvenkite savo galva, mažiau paisykite aplinkinių nuomonės, na, ir nesistenkite aplinkiniams įtikti – būkite minimalistai. Ir niekur neskubėkite, taip pat mokėkite nereaguoti į provokacijas. Ne laikas ir naujoms pažintims.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį gali tekti susidurti su nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytos kritikos, tuščių pretenzijų, perdėtų reikalavimų. Būkite kantresni, tolerantiškesni, ypač darbo kolektyve. Ne laikas būtų priekaištauti ir sutuoktiniui ar kažko reikalauti. Saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi bei savais reikalais. Jus bus lengva suklaidinti, apgauti. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – nepalanki diena. Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – nepalanki diena, kai gali nutikti kas tik nori. Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų – šiandien jie kažkaip pasireikš (tikėtinos išdavystės). Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali atsirasti rimtų kliūčių jūsų veiklai. Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų. Delskite, nepriimkite lemtingų sprendimų.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį galite nesuvokti savo klaidų, nepajusti realios grėsmės. Problemų galite tikėtis dėl įstatymų nepaisymo, nesiskaitymo su užsienio partneriais. Galimi praradimai, traumos, avarijos. Vakaro viešnagių geriau atsisakyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį – pralaimėjimų, nusivylimų, nuostolių metas: bus svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo. Nemalonumai per partnerius, sutuoktinį.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Nusibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais piliečiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų tikimybė darbe. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio bei apsisprendimo pagrindu.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį išryškės slapti, nepastebėti trūkumai jūsų veikloje. Kasdienius darbus dirbkite atidžiau – didesnė klaidų, traumų tikimybė. Pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą