Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 26 d.

Pirmadienis žada smagius susitikimus ir bus palankus viešnagėms pas draugus, svečių priėmimui. Diena žada staigmenas, tiesa, jos bus džiugios. Vis dėlto labai daug neplanuokite – tegu savaime viskas klostosi, taip išeis geriau, nei ką patys sugalvosite.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba, plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga. Blogas ženklas: netyčia sulyti – apsaugos praradimas, veidrodį sudaužyti – vienatvė, jei saga ištrūktų – galite susirgti, jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti, jei durų užraktas sugestų – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis. Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiant – pinigai, turtas, dažnai nustebti – laimė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena, jei nuo ryto giedras dangus. Žvilgsnis į priekį: antradienis sėkmingas susikaupusių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienio nuotaikos giedros ir palankios susitikti su draugais.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis itin palankus bendravimui su tėvais, seneliais, su vyresniais šeimoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada džiugius susitikimus su seniai matytais bičiuliais.

Vėžys (06 22–07 22). Vizitams bei svečių priėmimui puikus pirmadienis. Šiomis dienomis venkite nereikalingos rizikos.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį pajusite, kad esate ne tik mylimi, bet ir visiems reikalingi. Tai romantiškos dienos, kai stiprėja ryšys su antrąja puse

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį gali tekti nemažai bendrauti. Tuo metu užsimezgusios pažintys bus laimingos, perspektyvios.

Svarstyklės (09 23–10 23). Išvykoms, romantiškiems pasimatymams (pažintims) palankus pirmadienis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį geriausia likti namie – leiskite laiką ramiai su artimaisiais.

Šaulys (11 23–12 21). Šventinės dienos žada laimingas pažintis, kurios bus svarbios ir jums asmeniškai, ir jūsų veiklai!

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį pasijusite tikri Kalėdų senelio numylėtiniai.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis bus puiki proga aplankyti bičiulius!

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį jausitės puikiai, jei kiek apribosite savo bendravimo ratą: nenorėkite visų draugų aplankyti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą