Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 9 d.

Nors penktadienį įtampa jausis ir nedaug trūks, kad būtų prarasta kantrybė, tačiau šiandien nedera nei patiems pykti, nei kitiems ramybę drumsti. Ieškokite kompromisų, siekite taikiai išspręsti ginčytinus klausimus.

Kasdienėje veikloje būkite atidūs, atsargūs, siekite visur aiškumo, apibrėžtumo, kategoriškai nepažeidinėkite įstatymų, venkite konfliktuoti su valdžios atstovais, žymiais, įtakingais asmenimis, pareigūnais, ypač kelių policijos, muitininkais, taip pat užsieniečiais. Venkite pykti, nepasiduokite pagundai keršyti. Diena nepalanki pradėti naujus darbus, tvirtinti svarbius susitarimus, lemtingus dokumentus, tvarkyti piniginius, turto reikalus: galite pervertinti savo galimybes. Netinkamas laikas pinigus investuoti, pirkti vertingus daiktus. Ši, kaip ir vakarykštė, diena gali atnešti nemenkų rūpesčių, didelę įtampą teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, bankininkams, politikams, pedagogams – jiems reikėtų vengti atvirai reikšti savo nuomonę, veltis į skandalus, konfliktus. Vakaro nuotaikos gana romantiškos, jį verta praleisti namuose, ir nesiimkite jokių darbų, praleiskite šį laiką savo malonumui. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip tat regėti daug drabužių, kailinius. Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur užsiristų, rakštį įsivaryti, greit išsitepti. Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas ir šeimos reikalų tvarkymui, ir susitikimams su bičiuliais, palankus vertingų daiktų įsigijimui, dovanų pirkimui; šeštadienį palankios rausvos, geltonas spalvos, balta, vengtina – ruda, mėlyna, juoda; sekmadienį palanki balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė; pirmadienį palanki žydra, mėlyna, auksinė, vengtina – žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį likite budrūs: jūsų paslaptimis – asmeninėmis bei dalykinėmis ar finansinėmis, – gali būti sumaniai manipuliuojama, siekiant įkalbinėti, prispausti, priversti. Patartina vengti bendravimo ir, jei pavyktų, svarbius susitikimus atidėti. Vakarą geriausia praleisti su artimaisiais namuose – pasikalbėkite apie tai, kas jus jaudina.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur sudalyvauti, viską turėti – jums prirūks realumo pojūčio, vertinant savo bei kitų galimybes. Dėl šios dienos neapdairių žingsnių jus gali apkaltinti melu, sukčiavimu, neištikimybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį paklauskite savęs, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes? Taip pat verta pamąstyti, kas jus verčia to ar ano norėti. Blogas laikas pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius, imti paskolas.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį galite iš esmės suklysti vertindami kito žmogaus poreikius bei elgesį. Nieko neteiskite, nieko nemokykite. Neprašomi nepatarinėkite, nesikiškite. Tačiau bus svarbu ir niekam neleisti lįsti į jūsų reikalus, į jūsų širdį.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį imkitės tik privalių kasdienių darbų. Būsite pernelyg pasiduodantys įtaigai, jautrūs – kais kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu, patiklumu, draugiškumu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nuotaikos, o kartu ir ketinimai greitai kis, be to, būsite linkę pervertinti savo galimybes, nepaisyti įstatymų. Į draugus kreiptis pagalbos neverta – sulauksite „meškos paslaugos“. Tiesa, neatsisakykite padėti draugui, jei kreipsis pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį, net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, atidėkite savo apsisprendimą, neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad, pajudėję viena kryptimi, atsidursite visai kitoje vietoje. Į pasiūlymus (ypač finansinius, karjeros), gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite šalčiau.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nepervertinkite savo žinių, sėkmės bei įtakos – jūsų autoritetu, išmanymu gali būti suabejota. Venkite naudotis savo (bei šeimos ar mylimo asmens) ryšiais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis įtemptas, slegiantis, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų seks džiugios permainos. O kol kas mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, taip pat sutuoktinį, gali būti neteisinga.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį, kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Gresia traumos. Pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės. Neįsivelkite į finansinę avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Šios dienos susižavėjimai, įsimylėjimai vėliau gali atnešti nusivylimą, nuoskaudas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą