Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 30 d.

Penktadienis kupinas gerų nuojautų, romantiškų nuotaikų. Skaitykite aplinkos ženklus, įsiklausykite į vidinį balsą.

Dominuos moteriškos energijos, tad vyrams derėtų ne tik atidžiau įsiklausyti į moterų nuomonę, nuojautas, bet ir neprieštarauti savo žmonoms, paklusti jų valiai. Diena itin palanki moterims – joms derėtų priimti atsakingus sprendimus. Tai bus pasyvi diena, kai reikia stengtis pajusti situaciją bei prie jos derintis. Ne laikas kam nors diktuoti sąlygas. Šventiniams susitikimams, romantiškiems pasimatymams itin palankus laikas tarp 19 ir 21 val. Šis laikas itin palankus teikti (ar bent jau nupirkti) meilės dovaną. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs. Nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas. Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar be aiškios priežasties gestų šviesa, ugnis, žagsėti. Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti. Žvilgsnis į priekį: šeštadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, alyvinė, oranžinė, kaštoninė, šokoladinė, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį geriausia būtų nuo visko atsiriboti ir pailsėti prieš šventes...

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį, nors tinkamas laikas tvarkyti uždelstus reikalus, vis dėlto nepersistenkite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį, jei kas nepavyks, nesikrimskite – atidėkite ir pamirškite. Ne laikas aktyvioms, valingoms pastangoms.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – įkvėpimo metas, kai viskas susidėlioja, kaip reikia. Palanki diena spręsti meilės bei šeiminio bendravimo problemas.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – namų laikas, kai dera susitelkti ties artimųjų interesais ir nesureikšminti pareigos darbui bei draugams...

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį būkite kritiškesni sau, jei esate nepatenkinti sutuoktiniu – tai gali būti ženklas, kad esate neišsprendę savo vidinių problemų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko, nei paprastai. Būkite atidesni savo sveikatai, virškinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį reikalų tvarkymui geras metas – su visais dėl visko pavyks susitarti gražiuoju.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai, šventiniam pasiruošimui. Moterys gali sulaukti netikėtos pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galite sužinoti svarbių dalykų, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Vakaras palankus eiti į meilės pasimatymą ar svečius, kur, beje, gali užsimegzti perspektyvi romantiška pažintis.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Vyrams reikėtų labiau įsiklausyti į sutuoktinės įspėjimus, na ir, žinoma, poreikius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą