Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 25 d.

Trečiadienis įkvėps sėkmei, tiesa, neskubinkite įvykių – kai nurimsite, susimąstysite, netikėtai suprasite svarbius dalykus, išvysite tai, ko iki šiol nematėte, rasite išganingą išeitį. Šiandien bus lengva likti optimistais, net jei sužinosite ne visai smagius dalykus. Ir dėl šios priežasties nesunkiai spręsite ir sudėtingiausias problemas, įveiksite ir sunkiausius darbus.

Bus tinkama proga atsakingų reikalų tvarkymui, ypač jei siekiate pelno, naudos. Verta spręsti susikaupusias finansines problemas. Galima tvirtinti svarbius dokumentus, tiesa, jei susitarimai atidžiai parengti, – šiandien būtina didesnė atida pasirašinėjant popierius. Diena palanki ir įvairiems susitikimams, ypač su užsieniečiais, įtakingais asmenimis. Verta aptarinėti reikalus su partneriais bei klientais. Tinkamas laikas įvairiems susitarimams, pasitarimams, pasikeitimui patirtimi, mokėjimu. Sapnai antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates. Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti. Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui; palankios neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nieko naujo ar varginančio nesiimkite. Tiesa, palanku tvarkyti konfidencialius finansinius, verslo reikalus. Ir daugiau stebėkite, kas vyksta, nei dalyvaukite veiksme. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis žada geras permainas – šios dienos pastangos nenueis veltui, priartins tą laimingą akimirką, po kurios galėsite lengviau atsipūsti. Gautus pasiūlymus veiklai priimkite. Gali megztis tarnybinis romanas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį palankus kreiptis į vadovybę su pasiūlymais bei prašymais, na, o gautais pažadais galite tikėti, net jei jie susiję su pinigais. Diena gera kelionėms, komandiruotėms, susitikimams su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis bus palankus ir asmeninių problemų sprendimui, ir svarbių dalykinių reikalų tvarkymui, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu, taip pat perėjimu į kitą darbovietę.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį mažiau jaudinkitės, ypač dėl kitų. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – tai jūsų laimingoji proga. Kita vertus, rytdiena dar labiau palanki, tad pačius rūpimiausius reikalus ar susitikimus, lemtingų sprendimų priėmimą atidėkite ketvirtadieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienio susitarimai, sandoriai bus naudingi, tiesa, reikėtų ne tik nusileisti, sutikti, bet ir pasigirti, pasisiūlyti. Vakaras palankus aptarti nesklandumus su antrąja puse dėl neteisingų įtarinėjimų. Palanku aiškintis ir šeimos biudžetą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį neskubėkite, labiau gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę ir mažiau klaidų padarysite. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos. Palanku pasirašinėti ilgalaikius darbinius susitarimus. Gera proga pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite – pasiseks. Pasinaudokite gera proga veiklos problemoms (ypač įsisenėjusioms) išspręsti. Būkite atidesni savo vaikams, jų rūpesčiams – spręskite kartu jiems svarbius klausimus. Gali atsinaujinti senas slaptas meilės ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis svarbus – kursite būsimos sėkmės pagrindus. Tiesa, šiandien taps svarbu nusileisti šeimos valiai, o darbe neprieštarauti vadovybei ar kolegoms. Palanku tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus (tartis, derėtis, pirkti).

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis šaunus: susitikite su įvairiais žmonėmis, kvieskitės pagalbon. Gilinkitės į išgirstus dalykus, įsiklausykite į gautus patarimus. Palanku pasirašyti ilgalaikius susitarimus.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – tinkamas metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, sandorių tvirtinimui, tvarkyti kredito reikalus (tiesa, tam bus palanki ir rytdiena). Keliones patartina irgi atidėti rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – laimės metas. Bus kaip panorėsite. Tiks susitikti su įtakingais žmonėmis, pasikalbėti svarbiais klausimais, ypač susijusiais su bendradarbiavimu – tai sėkmingų permainų metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą