Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams

Penktadienis sąlyginai ramesnis ir taikesnis. Tądien esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams, santykiams su artimaisiais, ypač tėvais ir seneliais. Pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Tai geras metas prisiminti praeitį, analizuoti šeimos genealoginį medį. Patartina nuveikti ką nors, ką mėgo jūsų tėvai, protėviai. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį nuotaikos bus džiugios, padės atgauti dvasinę pusiausvyrą ir priimti teisingus sprendimus.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis kiek smagesnis, beje, gali pavykti pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą, tiesa, neikite į kompromisus, neparsiduokite. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis, geriau jo nešvęsti apskritai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis smagesnis, imsite pastebėti, kad visi jumis žavisi, stengiasi kuo nors pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tiks tvarkyti skubius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiomis dienomis pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – siekite įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas, kai ne viskas pavyksta, tad geriau neplanuoti nieko atsakingo. Šiomis dienomis nepatartina ilgai vakaroti – eikite anksčiau ilsėtis.

Vėžys (06 22–07 22). Nors penktadienis smagesnis, kai kas pakryps geresne linkme, vis dėlto pakaks nerimo, net įtarimų. Iš tiesų pasisaugokite, kad neįsiveltumėte į negarbingus dalykus. Nesugalvokite rizikuoti pinigais, pažeidinėti įstatymų.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą ar pasipiktinimą. Galimos provokacijos, keisti pasiūlymai, pageidavimai iš įtakingų asmenų, vadovybės ar senų draugų, tik nesitikėkite, kad bus atlyginta už konfidencialias šių dienų paslaugas, ypač jei jūsų bus paprašyta nepaisyti įstatymų ar moralės. Kantriai išklausykite artimųjų skundus – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis palankesnis, vis dėlto nesivelkite į avantiūras, ypač su užsieniečiais, politikais, įtakingais, žymiais asmenimis, ir likite sąžiningi. Saugokite reputaciją šiomis dienomis – galite netekti gero vardo ir pagarbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dvilypės dienos: lyg ir viskas turėtų būti gerai, tačiau bloga nuotaika, nerimas nesitrauks, net jei nebus tam aiškios priežasties. Penktadienį pasistenkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti tenkinantį kompromisą šeimoje. Šios dienos mokys labiau vertinti savo namus, bendravimą su artimaisiais, suprasti, kuo tai jums naudinga. Nerizikuokite pinigais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – nebloga proga greitai ir efektingai sutvarkyti svarbų reikalą per trečią asmenį.

Šaulys (11 23–12 21). Galite pervertinti savo jėgas, neteisingai numatyti perspektyvas. Tad nieko nežadėkite – nei dėl reikalų, nei dėl meilės. Įprastiems dalykams ir veiksmams skirkite daugiau laiko. Būtina atida. Tikėtini nemalonumai dėl technikos gedimų, kieno nors nesąžiningumo. Stenkitės išgirsti, ką jums sako aplinkiniai, ir prisipažinti, kur klystate. Pasvarstykite, ką ir kaip reikėtų keisti? Vis dėlto artimiausiu metu pavyks išspręsti varginantį klausimą, tad neišgyvenkite, jei ne viskas iš karto pavyks dabar.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį verta pamąstyti apie permainas – gana aiškiai pajusite, kas jus erzina, kas ne vietoje ir ko trūksta. Pamėginkite perdaryti savo artimiausią aplinką pagal savo pojūčius. Būkite tolerantiškesni vaikams – juk ne viską galima paaiškinti kaprizais. Ir patys nerodykite kaprizų mylimo žmogaus atžvilgiu.

Vandenis (01 20–02 18). Šiomis dienomis nesiimkite spręsti profesinių problemų – dabar svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote artimųjų rūpinimosi jumis ir šeima, taip pat jų nuopelnų.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis nuteiks optimistiškai – pavyks suprasti, kad ne viskas taip blogai, kaip atrodo. Pasikalbėkite su tėvais, seneliais, vyresnio amžiaus giminaičiais, vaikystės draugais ir jums taps lengviau.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą